Ne putem auzi la: 0722 40 60 80 contact@degalfoto.ro

Oferta Foto Video Nunta Bucuresti

 

Relatia dintre fotograf si client trebuie sa fie stransa si sincera iar de aceea iti recomand o sedinta foto Save the date.

Pentru ca sedintele cu un fotograf de nunta în Bucuresti pot fi destul de costisitoare si pentru ca îmi apreciez mult clientii, oferta foto video nunta Bucuresti pentru evenimentul tau din anul 2019,  include gratuit o sedinta foto de cuplu.

 

Servicii fotograf nunta Bucuresti. Bifeaza serviciile dorite.

Fotograf profesionist pentru sedinta foto logodna. Pret intre 60 si 300 de euro

Fotograf profesionist pentru cununia civila. Pret intre 60 si 300 de euro

Fotograf profesionist in ziua nuntii. Pret intre 300 si 800 de euro

Fotograf profesionist secundar in ziua nuntii. Pret intre 200 si 400 de euro

Marturii foto in seara evenimentului. Pret intre 1 si 2 de euro/bucata

Sedinta foto dupa nunta-Trash the dress. Pret intre 100 si 500 euro

Servicii filmare nunta Bucuresti. Preturi intre 50 si 500 euro

Cameraman profesionist pentru sedinta foto logodna.

Cameraman profesionist pentru cununia civila.

Cameraman profesionist in ziua nuntii.

Cameraman profesionist secundar in ziua nuntii.

Filmare cu DSLR.

Alte servicii ce au legatura cu filmare: drona, macara, Gopro, etc. Va rugam specificati la comentarii.

Albume foto carte.

1 album foto dimensiune(deschis) 20x40 cm. 10 file.

2 albume foto dimensiune(deschis) 20x40 cm. 10 file.

3 albume foto dimensiune(deschis) 20x40 cm. 10 file.

1 album foto dimensiune(deschis) 30x60 cm. 10 file.

2 albume foto dimensiune(deschis) 30x60 cm. 10 file.

3 albume foto dimensiune(deschis) 30x60 cm. 10 file.

Date personale si despre eveniment

Nume si prenume *

Adresa de email *

Telefon *

Data evenimentului(AN-LUNA-ZI) Exemplu 2016-08-24

Tipul evenimentului

Localitatea unde se va organiza evenimentul

Comentarii

De ce îti propun o sedinta foto cuplu in Bucuresti realizata de un fotograf de nunta?

În primul rand, pentru ca este un moment demn de imortalizat. Sedinta foto de logodna îi implica doar pe cei doi îndragostiti care urmeaza sa îsi uneasca destinele, si are loc într-un cadru relaxat. Este mult mai intima decat sedinta foto de nunta, iar fotograful are ocazia sa îi cunoasca mai bine pe viitorii miri. Si asa ajungem la cel mai important motiv pentru care recomand o sedinta foto de logodna înainte de marele eveniment: pentru ca unui fotograf profesionist de nunta îi acorzi toata încrederea ta, între el si viitorii miri trebuie construita o relatie. Sa îti lasi amintirile cele mai dragi în mainile unui fotograf înseamna sa crezi în viziunea lui si în capacitatile si talentul lui. Astfel, sedinta foto de logodna, premergatoare nuntii, are rolul de a consolida relatia dintre viitorii miri si fotograf. Cu cat fotograful te cunoaste mai bine, cu atat va întelege exact ce îti doresti.

Sedinta foto de logodna este foarte importanta pentru voi doi, în primul rand pentru ca va veti obisnui cu prezenta camerei foto în ziua nuntii si veti scapa de tracul inevitabil care apare atunci cand trebuie sa „pozati” în fata aparatului. Fotograful va va cunoaste mai bine si va va afla preferintele în materie de unghiuri, posturi, ce v-ati dori si ce nu de la munca unui fotograf de nunta. În ziua nuntii, el va avea rolul de a surprinde toate detaliile ce tin de rochia de mireasa, bijuterii, pantofii miresei si costumul mirelui. De asemenea, va avea grija sa surprinda restaurantul de nunta si aranjamentele florale, si sa încadreze mirii si invitatii cat mai bine în ambianta.

Sedinta foto premergatoare nuntii va scuti fotograful de nunta si pe miri de pierderea de timp pretios înainte si în timpul marelui eveniment.

Toata lumea implicata va sti ce are de facut pentru ca „repetitiile” au avut deja loc. Pentru o si mai buna organizare, videograful poate, de asemenea, participa la sedinta foto de logodna pentru a afla preferintele viitorilor miri si a-i cunoaste mai bine.

Este important ca sedinta foto de logodna sa aiba loc într-o locatie care sa se potriveasca personalitatii celor doi îndragostiti, precum si mesajului pe care doresc sa îl transmita. Se poate organiza un picnic în doi, iar fotografiile sa fie facute în mijlocul naturii, sub lumina calda a soarelui. Pentru cei pasionati de istorie, spre exemplu, o sedinta foto într-o cetate sau cladire medievala ar putea fi o alegere interesanta si deosebita. Foarte multe cupluri prefera un parc, însa optiunile sunt numeroase, iar limita este impusa doar de imaginatia voastra.

Tot ceea ce conteaza este ca voi doi sa fiti fericiti, iar aceasta fericire sa se reflecte în privirile voastre pentru ca eu, fotograful vostru de logodna si nunta, sa le pot captura atunci cand va asteptati mai putin.

 

Maiestria fotografiei de nunta si a unui fotograf de nunta sta în detalii.

În acest sens, nimic nu este mai important în ziua nuntii decât organizarea. Un fotograf de nunta va putea face sedintele foto în liniste, fara sa se grabeasca, având la dispozitie timpul necesar sa puna în valoare toate accesoriile care fac acest eveniment atât de special: inelul de logodna, verighetele, rochia de mireasa, voalul, cerceii, costumul mirelui. Pentru realizarea unui album foto de nunta creativ si cu totul deosebit, fotograful de nunta va pune toate aceste accesorii în context si le va asorta cu decorul si locatia astfel încât rezultatul sa fie nu doar placut ochiului, ci si sufletului.

Pentru ca o astfel de sedinta foto minutioasa sa fie posibila, organizarea este foarte importanta.

Cei doi miri trebuie sa aiba programul bine pus la punct si sa îi ofere fotografului de nunta timpul si spatiul necesar pentru a analiza accesoriile si culorile cu care trebuie sa lucreze si a le potrivi cat mai bine. Experienta si creativitatea lui nu vor rata micile detalii, precum faptul ca cravata mirelui se asorteaza cu buchetul miresei, sau butonii de la camasa lui au fost alesi pentru a complimenta cerceii ei. Aceste mici subtilitati vor aparea în fotografiile de portret si vor conferi întregului album foto un aer de tandrete si melancolie. Fotografia de nunta este o arta si, ca orice arta, cere timp si rabdare.

@alin_g_g

MENU

Back

Share to

Daca ai nevoie de serviciile unui fotograf profesionist Bucuresti ce implica sedinte foto in studio foto Bucuresti sau de un fotograf de nunta profesionist in Bucuresti
Facebook Degalfoto.ro
Bucuresti | Romania | 0722 40 60 80 | contact@degalfoto.ro