Ne putem auzi la: 0722 40 60 80 contact@degalfoto.ro

Nunta la Mogosoaia-Linlei si Alexandru

 

 

Linlei si Alexandru au avut una dintre cele mai impresionante nunti la care am avut ocazia sa particip ca fotograf profesionist de nunti in Bucuresti.

Un fotograf profesionist de nunta in Bucuresti va putea profita de foarte multe momente pentru a realiza o sedinta foto profesionista. Trebuie doar sa stie sa se foloseasca de tot ce are la indemana. In cazul acesta a fost vorba despre o zi superba de vara, un restaurant sofisticat, o masina pe masura evenimentului.

În ceea ce priveste rochia miresei, buchetul, bijuteriile, costumul mirelui, precum si locatiile alese pentru sendinta foto si petrecere, toate detaliile au fost puse la punct impecabil. Albumul final arata armonia creata, în acelasi timp nelasand sa se vada nimic din efortul din umbra. Totul este perfect natural si echilibrat.

Desi s-a întarziat foarte mult, din postura unui adevarat fotograf profesionist de nunti in Bucuresti, bazandu-ma pe experienta, am reusit sa facem sedinta foto cu mirii fara sa suparam pe cei din jur si am reusit sa ne eschivam perfect pana totul a fost pus la punct. Pentru ca sedinta foto de nunta sa fie una reusita, este nevoie de timp si rabdare, iar acest lucru a fost explicat tuturor, asa incat ei sa-si pastreze calmul in ciuda intarzierii. Fotografiile profesioniste nu pot fi facute pe fuga, iar mirii nu pot fi grabiti si stresati. De aceea este atat de importanta organizarea.

Un adevarat fotograf profesionist de nunti va sti mereu ca nunta este un eveniment care depinde de foarte multe persoane.

Nunta e ca o masinarie care, odata pornita, trebuie sa functioneze exact asa cum s-a stabilit din timp. Daca ceva nu merge bine sau nu se face la momentul potrivit, exista riscul de a da mai multe lucruri peste cap. Prin urmare, tuturor celor care îsi doresc o nunta de vis le recomand sa lucreze doar cu firmele care ofera servicii cu adevarat de calitate.

Linlei si Alexandru au iesit superb împreuna. Ei comunica atat de bine numai din gesturi si priviri, asa ca nu a trebuit sa le dau foarte multe indicatii sau sugestii de pozitii. Mai mult, Linlei m-a surprins prin naturaletea si imaginatia cu care a pozat. Este întotdeauna o placere sa lucrez cu o mireasa care s-a gandit dinainte la sedinta foto de nunta si la mesajul pe care vrea sa îl transmita prin pozitiile alese. Linlei a abordat sedinta într-un mod foarte original, jucaus si relaxat. Orice fotograf profesionist de nunta din Bucuresti ar fi apreciat acest lucru si si-ar fi dat silinta sa ofere un album foto pe masura.

 

@alin_g_g

MENU

Back

Share to