Fotograf nunta Bucuresti

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinyoutubemail

fotograf nunta bucuresti

Alexandra si Alexandru

fotograf nunta bucuresti

Nicoleta si Quinn

fotograf nunta bucuresti

Ioana si Florin

fotograf nunta bucuresti

Adriana si Justin

fotograf nunta bucuresti

Mihaela,Bogdan si Maria

fotograf nunta bucuresti

Raluca si Ionut

fotograf nunta bucuresti

Linlei si Alexandru

fotograf nunta bucuresti

Madalina si Bogdan

fotograf nunta bucuresti

Corina si Vlad

fotograf nunta bucuresti

Magda si Florin

fotograf nunta bucuresti

Alina si Sergiu

fotograf nunta bucuresti

Anca si Cristian

fotograf nunta bucuresti

Mirela si Razvan

fotograf nunta bucuresti

Laura si Petru

fotograf nunta bucuresti

Andreea si Alessandro

fotograf nunta bucuresti

Silvia si Cosmin

fotograf nunta bucuresti

Rucsandra si Ionut

fotograf nunta bucuresti

Madalina si Gabriel

fotograf nunta bucuresti

Meli si Cristi

Alina si Fabrice

fotograf nunta bucuresti

Giorgia si Andrei

fotograf nunta bucuresti

Ioana si Vlad

 

Fotograf nunta

Fotografia de nunta impune un efort deosebit din partea unui fotograf, fie ca este fotograf de nunta in Bucuresti sau alt oras. Daca esti in cautarea unui pachet foto video nunta in Bucuresti, contacteaza-ne.

Este important sa alegeti un fotograf de nunta potrivit, în care sa aveti deplina încredere, si în prezenta caruia sa fiti perfect relaxati. Alegerea serviciilor foto video nunta in Bucuresti si implicit a fotografului este un pas important si trebuie tratat ca atare.

El trebuie sa surprinda toate momentele cheie, începand cu machiajul miresei si continuand cu ceremonia religioasa, sedinta foto de dupa cu mirii si familia, si terminand cu marea noapte la restaurant. Pregatirile pentru nunta sunt mai complexe decat pentru oricare alt eveniment, va spun asta si in calitate de fotograf evenimente Bucuresti. De obicei, prefer sa ma întalnesc cu viitorii miri cel putin o data pentru a discuta programul si cum va decurge fiecare sedinta foto. Ideal este sa facem si o sedinta foto de logodna înainte, pentru a ne obisnui sa lucram împreuna. Cu cat cunosc mai bine personalitatea si preferintele clientilor mei, cu atat sunt mai mari sansele de a le oferi exact albumul foto pe care si-l doresc la final. De aceea, va invit sa „rasfoiti” albumele de nunta de mai jos pentru a va face o parere cu privire la tehnica si viziunea mea. Daca va place ceea ce vedeti, nu ezitati sa ma contactati.

 

Dupa cum am mentionat la început, fotografia de nunta implica mult mai mult fata de alte tipuri de fotografie printre care si cea de fotograf botez Bucuresti, in cazul in care botezul se va desfasura in aceeasi zi. Totul începe cu machiajul miresei, în timpul caruia eu, fotograful, voi avea grija sa surprind cele mai mici detalii: nerabdarea si emotiile miresei, entuziasmul familiei si fericirea prietenelor ei de a o vedea îmbracata în alb, pregatita sa faca un nou pas în viata. Va urma ceremonia religioasa, în timpul careia voi imortaliza cele mai semnificative momente, în acelasi timp fiind atent sa nu mi se simta prezenta. Un lucru pe care îl spun tuturor clientilor mei este ca nici nu trebuie sa se gandeasca la mine. Pentru a oferi fotografiilor acel aer de prospetime si spontaneitate, toata lumea trebuie sa îsi imagineze ca sunt invizibil. Dupa ceremonia religioasa va urma sedinta foto cu mirele si mireasa, care va avea loc într-o locatie stabilita din timp.
Daca vei sta de vorba cu un fotograf de nunta in Bucuresti in ceea ce priveste serviciile foto video nunta in Bucuresti, vei afla ca alegerea locatiei este oarecum dificila si trebuie tinut cont de anumite aspecte
Acesta este momentul în care voi pune foarte mare accent pe rochia si accesoriile miresei, pe costumul mirelui, si pe interactiunea dintre cei doi. Datorita faptului ca in portofoliu se regasesc si sedinte foto Bucuresti, vor fi foarte multe fotografii de portret dar si sedinte foto copii-daca este cazul. Fotografii conceptuale care vor oferi o nota aparte albumului final. Aceasta sedinta este, probabil, cea mai importanta din timpul întregii nunti. Acestea sunt fotografiile care vor fi puse în rama sau oferite celor dragi.

La restaurant, voi fi cu ochii în patru si voi surprinde din umbra cele mai speciale momente. Primirea invitatilor, valsul mirilor, tot ce se întampla pe ringul de dans si la mese – ma voi asigura ca nu îmi scapa nimic si ca albumul vostru de nunta va fi cat mai complet. Foarte putine fotografii din timpul petrecerii vor fi „regizate”, deoarece ideea principala este sa surprind fericirea tuturor exact asa cum o traiesc toti cei implicati. Tot ce va trebui sa faceti va fi sa traiti momentele la maxim si sa ma lasati pe mine sa ma ocup de restul.

„Fotografia nu o alegi tu, ea te alege pe tine. Fotografia nu este meseria mea, meseria mea este de a observa, a surprinde si de a darui.”

Detaliile nuntii

Adevarata arta este formata din detalii, acele detalii care te fac sa privesi un lucru de mai multe ori pentru a-i întelege subtilitatile. Aceeasi regula se aplica si la fotografia de nunta. Un fotograf de nunta nu va crea un album foto doar pentru a le oferi mirilor o modalitate simpla de a-si pastra amintirile, ci va pune suflet si creativitate în fiecare fotografie pentru a le oferi ceva cu totul deosebit. Ședinta foto cu mirii trebuie sa înceapa mereu de la detalii si accesorii. În timpul gatitului miresei, spre exemplu, fotograful va aloca timp unei serii de fotografii conceptuale care sa surprinda delicatetea verighetelor, a rochiei de mireasa, a buchetului, precum si a costumului mirelui. Totul trebuie fotografiat în context, asortat cu locatia si lumina pentru ca rezultatul sa fie cât mai reusit.

Pregatirea miresei

Un fotograf profesionist de nunta stie ca un album foto de nunta trebuie sa cuprinda mai mult de atat. El va începe cu momentul în care mirele si mireasa se pregatesc si îsi pun accesoriile.Graba este greseala cea mai frecventa care se face în timpul nunților, si începe înca de la gatitul si machiatul miresei. Adesea, toata lumea este stresata si pe fuga de teama sa nu uite ceva sau sa nu întarzie. De aceea organizarea este extrem de importanta, mai ales daca mirii îsi doresc ca fotograful de nunta sa surprinda toate momentele deosebite din timpul evenimentului. Atunci cand vine vorba de fotografia de nunta, cei mai mulți oameni se concentreaza pe fotografiile de portret, fotografiile facute în timpul ceremoniei religioase, si a celor de la restaurant.

Fotograf nunta Bucuresti- fotografierea detaliilor nuntii

Ziua nuntii este cu siguranta cea mai importanta zi din viata unui cuplu. Datorita insemnatatii acestui eveniment, dar nu numai, momentele cheie din cadrul unei nunti trebuie sa fie captate in fotografii de nunta profesioniste. Nu faceti greseala de a angaja un fotograf de nunta in Bucuresti fara a-i cunoaste stilul, echipamentul cu care va lucra, are posibilitatea de a semna contract etc . De ce? Aflati in cele ce urmeaza, cateva motive pentru care angajarea unui fotograf, va fi cea mai buna alegerea pe care o puteti face in ziua cea mai mare (in afara de „DA”- ul rostit).
Experienta
Nu putem sublinia indeajuns de mult importanta acestui lucru. Atunci cand angajati un fotograf de nunta profesionist, beneficiati de toate experienta in fotografierea nuntilor pe care acesta a dobandit-o pana in acel moment.
Un fotograf profesionist nu doar face o poza, pur si simplu, ci el gandeste poza inainte de a o face. Acest lucru este crucial in fotografia de nunta.

Profesionionalism
Un fotograf profesionist de nunta, investeste in fiecare fotografie de nunta pe care o face. Acesta vrea sa faca o impresie buna si sa le ofere mirilor amintiri de neuitat. Va asiguram ca profesionalismul isi va spune cu desavarsire cuvantul, in fotografiile de nunta.

Arta
Cand angajati un fotograf de nunta, angajati un ARTIST.
Fotografii picteaza cu lumina, dezvaluind ușor emoție, acordand o atentie culorilor și captand in fotografii reacțiile si momentele dintre cei doi indragostiti. Acest lucru necesita experienta si un ochi format.

 

Fotograf de nuntă profesionist: O adevărată artă contemporană

Profesia de fotograf este, bineînțeles din perspectiva mea, una dintre cele mai frumoase profesie. De ce? Tocmai pentru că eu personal chiar nu o pot privi ca pe o simplă profesie. Pentru mine, profesia de fotograf profesionist este o artă, este o metodă de a crea și de a-ți exprima ideile în cel mai liber mod posibil.

În momentul în care, prin această artă, reușesc să exprim și ideile altora, reușesc să le surprind sentimentele și să le așez pe bucăți de carton plasticat, în acele momente simt că renasc, simt că într-adevăr reușesc să reunesc bucăți de istorie într-o artă contemporană. Reușesc prin fotografie să scriu istoria tuturor colaboratorilor mei și să le ofer șansa comemorării unor evenimente de mare importanță pentru ei.

De multe ori sunt invitat să fotografiez evenimente, iar nunțile sunt unele dintre evenimentele mele preferate la care fotografiez în calitate de fotograf profesionist de evenimente. De fiecare dată când lansez către client o ofertă sau de fiecare dată când mi se cere o ședință foto pentru nunți, stau și mă gândesc la modul în care este percepută această profesie pe piață. Cum aleg oamenii un fotograf profesionist pentru nunta lor?

Fotograf nunta Bucuresti

Ce reprezintă un fotograf de nuntă profesionist și cum este privită profesia pe care o are acesta?
Există deosebit de multe moduri de a privi fotografia și întreaga activitate a unui fotograf de nuntă profesionist, însă este absolut necesar să-l privești într-un anumit mod, dacă dorești ca nunta ta să rămână în memoria tuturor ca cel mai frumos eveniment la care au participat vreodată. Un fotograf  este întotdeauna un creator.

Vei crede că e o frază exagerată aceasta, însă un fotograf de nuntă profesionist este întotdeauna un element cheie pentru nunta ta. El trebuie privit diferit față de o simplă persoană, un simplu invitat sau un servitor care trebuie să stea la dispoziția ta clipă de clipă.

Un fotograf de nuntă profesionist trebuie lăsat să creeze!

El este creatorul unei opere de artă: fotografia. El gândește acea fotografie și pentru a realiza un cadru perfect are nevoie de liniște, de înțelegere și, mai ales, de timp. Într-o întreagă noapte realizează sute, mii de poze. La tine ajung însă, în final, doar cele mai bune poze și cele mai expresive. Pentru a ajunge la acea selecție, un fotograf de nuntă profesionist are nevoie de timp. Pentru a avea însă din ce alege, el are nevoie de răbdarea și înțelegerea ta în momentul realizării fotografiilor.

Nu poți presa un fotograf și nu-l poți pune în ipostaze neplăcute pentru el. Vei vedea că dacă este lăsat să creeze, fotografiile ce ți le va oferi vor depăși așteptările tale.

Astfel, un fotograf de nuntă din Bucuresti sau alta locatie trebuie privit ca un pion incredibil de important în evenimentul tău, trebuie privit cu respect și trebuie să îi acorzi liniștea și timpul necesar pentru a fotografia și pentru a surprinde cadrele perfecte.

La ce valori aderă un fotograf de nuntă?

Un adevărat fotograf de nuntă profesionist va înțelege din start faptul că empatia este caracteristica lui decisivă din întreaga paletă comportamentală, care îi poate determina succesul sau eșecul în această profesie.

Pe baza acestei caracteristici, un fotograf de nuntă profesionist se va baza întotdeauna pe valori precum: colegialitate, muncă în echipă, leadership, cooperare, iar transparența față de client și integritatea vor reprezenta piloni de susținere ai profesiei pe care o practică. De asemenea, profesioniștii nu vor uita de etică și de standardele profesionale niciodată.

 

Cum alegi un fotograf de nuntă profesionist pentru nunta ta?

În momentul în care ai decis că ai nevoie de serviciile unui fotograf de nuntă profesionist, trebuie să-ți răspunzi la câteva întrebări înainte de a cere prima ofertă:

  • Ce rol joacă acest fotograf de nuntă din Bucuresti pentru nunta mea?
  • Ce responsabilități voi avea eu în această colaborare?
  • Îmi asum responsabilitatea respectării unui profesionost și îl pot considera pe acesta apt să-mi satisfacă cererile conform standardelor profesionale însă și cerințelor mele?
  • Ce valori are acest fotograf  și pe ce se bazează?
  • Câtă experiență are și cât de relevantă este pentru colaborarea ce urmează?

În final, dacă ești capabil să-i acorzi fotografului spațiul și timpul necesar pentru ca acesta să-și desfășoare activitatea, dacă ești capabil să-l tratezi cu respectul cuvenit și dacă valorile pe care se bazează el converg cu modul tău de gândire, nunta ta va fi în deplină siguranță pe mâinile sale, iar albumul de nuntă îți va demonstra această ipoteză fără nicio problemă.

 

Care este, până la urmă, scopul unui fotograf de nuntă in Bucuresti sau orice alta localitate?

Un fotograf de nuntă profesionist va avea mereu în minte un scop clar, atunci când se va ocupa de fotografierea nunții tale. El va trebui să exprime prin fotografie ceea ce tu simți, ce gândești și ce faci în acea zi importantă din viața ta.

Va trebui să reușească să-ți redea și peste zeci de ani, prin fotografie, ceea ce ai simțit în acel moment. Va trebui să te facă, printr-o singură fotografie, să aniversezi tot evenimentul și să-ți aduci aminte detaliat cum a decurs. Va trebui să fie capabil să-ți readucă în suflet fericirea trăirii acelui moment pentru totdeauna, prin simple imagini capturate în acele momente.

Așadar, pentru a îndeplini cu succes acest obiectiv, va trebui să-l lași să-și facă treaba, să-i acorzi timpul și spațiul necesar și să-l respecți, așa cum și el respectă nunta ta și îi acordă importanța cuvenită, nu o privește ca pe o simplă colaborare, iar pe voi nu vă privește ca pe un simplu cuplu de oameni obișnuiți.

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail