Ne putem auzi la: 0722 40 60 80 contact@degalfoto.ro

Foto video nunta in Bucuresti – Raluca si ionut

 

 

 

Ca fotograf profesionist de nunta, a fost o placere sa lucrez cu acesti oameni pozitivi si plini de voie buna. Le-am stat la dispozitie cu un pachet foto video nunta in Bucuresti asa cum au visat.

In cadrul sedintei foto video nunta Bucuresti, amandoi mi-au oferit ocazia de a ma juca putin cu aparatul si cadrele pentru a surprinde detaliile acelea subtile care arata ca sunt un cuplu puternic si armonios.

O sedinta foto video de nunta in Bucuresti va fi intotdeauna o provocare, deoarece se va desfasura intr-o aglomerare urbana si intr-o lume in care viteza este punctul cheie.

Tineri, frumosi, plini de entuziasm si nerabdatori sa se distreze cat mai mult la nunta lor. Acestia sunt Raluca si Ionut. Din momentul în care i-am vazut împreuna, razand si glumind, si am vazut bucuria si energia invitatilor, mi-am dat seama ca petrecerea lor va fi de neuitat.

 

In cadrul unei sedinte foto video de nunta, atentia la detalii ma încanta cel mai mult.

Spre exemplu, papionul mirelui s-a asortat cu buchetul miresei si cu floarea din parul ei, toate fiind de o nuanta placuta de lila. Raluca si Ionut si-au dorit multe fotografii împreuna. Nu a fost nevoie sa le dau prea multe indicatii. Amandoi debordau de energie si bucurie, asa ca a fost simplu sa le surprind emotiile atat de evidente în ochi si în zambete in sedinta foto video de nunta. Mireasa a fost putin emotiva la început, însa mirele s-a simtit perfect în fata aparatului. A pozat într-un mod natural si relaxat, ceea ce i-a oferit miresei încrederea de care avea nevoie.

La restaurant, petrecerea a fost incredibila. Raluca si Ionut au avut multi invitati, toti complet implicati în eveniment si hotarati sa se distreze si sa transforme nunta într-un eveniment exploziv. Ca fotograf de nunta profesionist, a fost o provocare sa tin pasul cu ei. Toti au fost spontani, creativi, si nu au stat locului o clipa. Sedinta foto video de nunta s-a transformat in final intr-un album foto plin de momente superbe din timpul petrecerii, momente pe care Raluca si Ionut nu le vor uita niciodata.

@alin_g_g

MENU

Back

Share to