Ne putem auzi la: 0722 40 60 80 contact@degalfoto.ro

Rolul unui fotograf botez in organizarea botezului

Atunci cand vine vorba de organizarea unui botez, primele decizii trebuie sa aiba in vedere fotograful pentru botez.

In afara alegerii fotografului pentru botez trebuie sa te gandesti si la tematica evenimentului si culorile care urmeaza sa fie folosite la hainute botez, decoratiuni, accesorii botez, cristelnita si asa mai departe.

Tema este cea care uneste toate elementele intr-un rezultat coerent si placut ochiului.  Aranjamentele florale sunt importante, precum si decizia de a avea ursitoare sau nu. Un fotograf botez, cameraman si Dj sunt si ei importanti. Indiferent de elementele pe care vrei sa le folosesti, esential este ca ele sa functioneze perfect impreuna.

Cea mai buna idee este sa angajezi o firma de profesionisti care se ocupa de organizare botez si are experienta. Astfel, vei avea pe cineva care va sti sa asculte sugestiile tale, sa ia ceea ce iti doresti si sa creeze un eveniment armonios si elegant. Vei vedea ca profesionistii vor porni de la tema.

In primul rand, daca noul membru al familiei este baiat, se va merge pe culori din gama albastru sau verde, in timp ce daca noul membru este fetita, se va opta pentru nuante de roz, rosu, sau mov. Se poate alege un simbol reprezentativ care sa fie folosit pe marturii botez, pe invitatii, precum si pe tort si decoratiuni botez. Spre exemplu, daca acest simbol este biberonul, poti avea marturii botez in forma de biberon. Tortul in sine poate avea forma de biberon, si poti fi sigur ca invitatii vor fi absolut incantati de estetica intregului eveniment.

O alta tema ar putea tine de un personaj din desene animate. Personajul poate aparea pe baloane, pe decoratiunile de pe masa, si chiar pe hainutele de botez. Meniurile pot fi personalizate pentru a integra elementul principal al temei alese, si astfel absolut totul va fi echilibrat.

Atentia la detaliu este cea care face diferenta iar alegerea unui fotograf botez in Bucuresti este importanta.

Care este rolul unui fotograf botez in organizarea botezului? Sfaturile de la acesta iti pot fi de folos.

Daca alegi o tematica inspirata din basme, atunci o idee buna este sa apelezi la ursitoare. Invitatii vor aprecia efortul de a organiza un botez mai deosebit si se vor simti bine in atmosfera creata. Le va aminti de copilarie, de noi inceputuri, si de bucuria de a celebra venirea pe lume a unui nou membru al familiei.

Tema aleasa trebuie sa se reflecte si in decoratiunile pentru cristelnita, in lumanarile pentru botez, si in aranjamentele florale. In ceea ce priveste florile, ele trebuie sa fie proaspete si pline de viata, asa ca asigura-te ca exista o persoana din organizare care se ocupa in mod special de acest aspect. Aranjamentele cu flori pline de culoare si viata vor improspata aerul si vor destinde atmosfera. Pentru un botez, cele mai indicate sunt florire proaspete de primavara, intrucat simbolizeaza viata si noi inceputuri.

Organizarea unui botez reusit nu trebuie sa fie foarte stresanta. Atat timp cat faci totul in ordine si incepi cu decizia asupra temei si a culorilor, lucrurile vor decurge de la sine.

Fotograf botez

Personalizeaza-ti pachetul de servicii foto video nunta in Bucuresti
Fotografia de nunta, fotografie de familie

@alin_g_g

MENU

Back

Share to

Daca ai nevoie de serviciile unui fotograf profesionist Bucuresti ce implica sedinte foto in studio foto Bucuresti sau de un fotograf de nunta profesionist in Bucuresti
Facebook Degalfoto.ro
Bucuresti | Romania | 0722 40 60 80 | contact@degalfoto.ro