Adelina si radu

Sedinta dupa cununie

Pentru Radu si Adelina, sedinta dupa cununie a fost foarte relaxanta si naturala. Isi doreau sa organizam aceasta sedinta in parcul Cismigiu din Bucuresti, iar rezultatul se poate vedea imediat din fotografiile realizate in mijlocul naturii si, in acelasi timp, in mijlocul Bucurestiului. O sedinta dupa cununie este foarte reusita atunci cand exista o comunicare foarte buna intre fotograf si cei care le solicita serviciile.

  • Servicii fotograf: starea civila sector 1
  • Parcul Cismigiu-sedinta dupa starea civila

Cum se desfasoara sedintele dupa cununii

Sunt adesea chemat ca fotograf la starea civila din Bucuresti si la sedintele de dupa cununii de catre cupluri pentru a pastra o amintire. Aceste sedinte dupa cununie sunt diferite de sedintele foto de nunta. In ziua nuntii, cuplurile nu reusesc sa se concentreze atat de mult inca de la inceput deoarece exista presiunea timpului, nunta presupunand multe momente organizatorice care trebuie duse la bun sfarsit. Radu si Adelina sunt doi tineri pe care i-am admirat pentru modul in care ei au reusit sa fie cat mai naturali in fata obiectivului aparatului de filmat si fotografiat. Mergand agale pe aleile parcului, Radu si Adelina si-au deschis inima si-au depanat amintiri din relatia lor, din vremea in care veneau aici ca studenti si vorbeau ore in sir pe o banca de pe malul lacului. Au spus glume, au povestit cat de furmoasa le-a fost studentia, ba chiar mi-au povestit cum s-au cunoscut.

Amintirile de la sedinta dupa cununie la starea civila

De la cununie s-a scurs putin timp si am avut ocazia sa vorbesc cu ei din nou atunci cand me-am vazut pentru a le oferi filmarea si pozele rezultate in urma achizitionarii unui pachet foto video cununie civila. Cam o ora nu am putut sa ii deranjez pentru ca erau pur si simplu absorbiti de ceea ce vedeau in poze. Au vrut sa le vada imediat pe toate, atat de nerabdatori erau. M-am bucurat mult sa ii revad si sa mai stau la taclale cu ei despre nunta si planuri de viitor. Pot spune ca totul suna bine.

Servicii foto cununii-Andrada si Mircea