Ne putem auzi la: 0722 40 60 80 contact@degalfoto.ro

Album de nunta

 

Cum selectati cele mai bune fotografii pentru un album nunta

Din multimea de fotografii nunta pe care le veti avea la dispozitie, trebuie sa selectati ceea ce este mai relevant, caci nu puteti tipari sute de fotografii. Acum, din ce in ce mai multi tineri casatoriti opteaza pentru albumul de nunta de tip fotocarte. El implica atat avantaje, cat si dezvantaje. Efectul este, intr-adevar, unul uimitor, insa numarul de fotografii incluse este relativ mic daca il compari cu numarul fotografiilor dintr-un album foto obisnuit.

Un fotograf profesionist nunta va poate sfatui ce alegere sa faceti si va va selecta si prelucra el insusi cele mai bune fotografii. Insa, oricat de multe poze ati alege, acestea trebuie sa includa si familia, nasii, precum si momentele ceremoniale cele mai importante ale nuntii voastre. Nunta este un prilej de reunire a intregii familii, asa ca toti cei dragi trebuie sa faca parte din povestea voastra spusa, peste timp, prin fotografii.

Cum ii ajut eu pe oameni, in calitate de fotograf profesionist nunta

Pe langa serviciile foto video nunta Bucuresti, eu ofer si consiliere celor care nu stiu exact ce fotografii sa aleaga si cum sa le organizeze. Sfatul meu este ca fotografiile alese sa arate natural, si nu fortate de indicatiile fotografului in ceea ce priveste pozitionarea protagonistilor in fiecare imagine. Aici sta si talentul unui fotograf adevarat, caci el trebuie sa stie cum sa “exploateze” cat mai bine cele mai importante clipe ale nuntii.

In ceea ce priveste tiparirea fotografiilor, eu ii mai sfatuiesc pe miri sa aleaga acele fotografii reprezentative pentru ei. Cei care tin la aspectul religios pot alege mai multe fotografii facute in biserica, insa mirii care pun accent pe partea distractiva a nuntii pot opta cu preponderenta pentru imagini de la petrecere.

Insa niciodata nu ii sfatuiesc sa pastreze fotografiile numai in format electronic atunci cand asigur clientilor mei pachete foto video nunta. Ele au cel mai mare impact asupra noastra atunci cand interactioneaza cu noi pe suport hartie, cand le putem lua oricand din raft pentru a le admira, alaturi de intreaga familie. In jurul acestor fotografii puteti lega conversatii foarte placute cu prietenii si rudele si puteti depana amintiri deosebite.

Cum sa alege fotograful de nunta?
Colaborarea cu un fotograf nunta

MENU

Back

Share to