Ce facem cu rochia de mireasa dupa nunta?

Putine lucruri reprezinta o nunta mai bine decat o mireasa intr-o rochie alba. Si dupa toate planurile facute de miri, amenajarile si modificarile la salonul de evenimente, gasirea unei locatii sedinta foto, nu este de mirare ca multe mirese opteaza pentru a-si pastra rochia dupa ziua nuntii si a o folosi intr-o sedinta foto cu totul speciala.

Unele mirese adopta o abordare diferita numita sedinta foto trash the dress: isi poarta inca o data rochia de mireasa intr-o maniera mult mai libera pentru o sedinta foto cu adevarat dramatica uneori. Se produce astfel o scoatere a obiceiurilor noastre de nunta in afara traditiei.

Trash the dress la mare sau la munte?

Este foarte important sa va relaxati (in sfarsit, dupa toate „chinurile” de la sedinta de nunta, care este mai protocolara), sa va lasati creativitatea sa fie libera cu adevarat si sa va bucurati ca purtati pentru ultima oara rochia intr-un mod cu adevarat eliberator.

In alte sedinte foto cu miri unii au o abordare subtila pentru sedinta lor foto, cu o plimbare prin padure sau vor sa inoate intr-o piscina sau un iaz, in timp ce altii merg chiar mai departe, mergand prin santiere, schimband impreuna anvelopele masinii sau pasind prin balti noroioase.

Miresele care au imbratisat aceasta tendinta moderna spun ca o astfel de sedinta foto after wedding organizata impreuna cu un fotograf nunta si un cameraman merita din plin tot efortul. In plus, mirii vor avea fotografii deosebite in albumul lor de nunta care vor arata ca si cum ar fi direct din paginile unei reviste de moda.