Organizarea botezului

Atunci cand vine vorba de organizarea botezului, primele decizii trebuie sa aiba in vedere tematica evenimentului si culorile care urmeaza sa fie folosite la hainute botez, decoratiuni, accesorii botez, cristelnita, si asa mai departe.

Tema este cea care uneste toate elementele intr-un rezultat coerent si placut ochiului. Aranjamentele florale sunt importante, precum si decizia de a avea ursitoare sau nu. Un fotograf profesionist botezuri, cameraman si Dj sunt si ei importanti. Indiferent de elementele pe care vrei sa le folosesti, esential este ca ele sa functioneze perfect impreuna.

In primul rand, daca noul membru al familiei este baiat, se va merge pe culori din gama albastru sau verde, in timp ce daca noul membru este fetita, se va opta pentru nuante de roz, rosu, sau mov. Se poate alege un simbol reprezentativ care sa fie folosit pe marturii botez, pe invitatii, precum si pe tort si decoratiuni botez. Spre exemplu, daca acest simbol este biberonul, poti avea marturii botez in forma de biberon. Tortul in sine poate avea forma de biberon, si poti fi sigur ca invitatii vor fi absolut incantati de estetica intregului eveniment.

O alta tema ar putea tine de un personaj din desene animate. Personajul poate aparea pe baloane, pe decoratiunile de pe masa, si chiar pe hainutele de botez. Meniurile pot fi personalizate pentru a integra elementul principal al temei alese, si astfel absolut totul va fi echilibrat.

Importanta temei la botez

Atentia la detaliu este cea care face diferenta. Daca alegi o tematica inspirata din basme, atunci o idee buna este sa apelezi la ursitoare si la o cabina foto. Invitatii vor aprecia efortul de a organiza un botez mai deosebit si se vor simti bine in atmosfera creata. Le va aminti de copilarie, de noi inceputuri, si de bucuria de a celebra venirea pe lume a unui nou membru al familiei.

Organizarea unui botez reusit nu trebuie sa fie foarte stresanta. Atat timp cat faci totul in ordine si incepi cu decizia asupra temei si a culorilor, lucrurile vor decurge de la sine.