Recomandari pentru cununia civila

Ca fotograf cununie civila bucuresti cu o experienta indelungata in domeniu, am cateva recomandari pentru cei care vor sa faca acest pas important in viata. Normal, asa cum va asteptati, sfaturile mele sunt legate de sedintele foto…. Din acest punct de vedere, e indicat sa aveti destul timp la dispozitie pentru sedinta foto de cununie. Nu faceti lucrurile pe graba si luati-va timpul necesar pentru fotografiile de dupa cununie.

Momentul cununiei civile este foarte scurt in comparatie cu cel al cununiei religioase. In timpul ceremoniei, nu puteti prelungi cele cateva minute pe care le aveti la dispozitie, insa puteti planifica mult mai bine sedinte foto ulterioara. Daca doriti sa fiti si mai relaxati, atunci puteti face sedinta foto intr-o alta zi, purtand aceeasi vestimentatie. Alegeti un loc care se potriveste cu starea de spirit a nuntii voastre, cu personalitatea voastra si cu ceea ce simtiti.

Cum sa alegeti locatia perfecta pentru sedinta foto?

Nu alegeti un anumit loc pentru sedinta foto doar din simplul motiv ca este la moda sau ca arata bine. Alegeti ceva care transmite emotie, care are o incarcatura speciala pentru relatia voastra. Poate fi un loc in care v-ati cunoscut sau unde ati dorit mereu sa reveniti. Puteti merge la orice locatie dorita cu un fotograf de nunti, chiar si in alte orase din tara sau in strainatate. Oricat de improbabil ar parea initial, el va valorifica la maximum potentialul acelui loc.

Fie ca organizati o sedinta foto cuplu Bucuresti, fie ca trebuie sa mergeti in alte locatii mai indepartate, naturaletea voastra in aceste fotografii este o calitate esentiala. Doar astfel emotiile vor trece dincolo de fotografie si vor fi traite si de cei care le privesc dupa mult timp. Revenind la locatie, aceasta poate fi aleasa din mai multe categorii. Puteti opta pentru o cladire veche, un camp plin de flori de la marginea Bucurestiului sau pentru o scoala veche unde unul dintre voi a fost elev.

Un farmec aparte l-am gasit in scolile primare de la tara, acolo unde mobilierul si alte elemente de interior s-au pastrat ca atare timp de zeci de ani. Cu greu as putea descrie trairea tinerilor casatoriti care au mers in locuri incarcate de de o emotie atat de puternica.