Sedintele inainte si dupa nunta

Ai inceput deja pregatirile pentru nunta si inca nu stii daca sa optezi si pentru o sedinta foto? Ei bine, hai sa abordam impreuna acest subiect si ii expunem avantajele.

Trebuie sa stii ca fotografiile din timpul evenimentului vor fi foarte importante pentru ca doar privindu-le vei retrai momentele cele mai frumoase din ziua ta cea mare. Insa si sedinta foto are importanta sa. Pentru ca albumul foto sa fie unul realizat in mod profesionist, ai nevoie de niste cadre care sa iasa in evidenta, ai nevoie de o locatie armonioasa, de o locatie inedita, care sa va scoata in evidenta chiar pe voi doi. Momentul zilei in care se fac fotografiile este si el foarte important pentru ca la o sedinta foto, fotograful este langa tine exact atunci cand apune soarele si iti poate surprinde cele mai frumoase fotografii.

In timpul nuntii nu vei putea puncta perfect astfel de momente, tocmai de aceea ai nevoie de sedinta foto de dupa nunta. In plus, in acea zi in care veti merge sa realizati fotografiile, veti fi mult mai relaxati, veti putea zambi in voie, fara sa fiti stresati de tot ceea ce inseamna pregatiri, invitati, muzica si alte nebunii. Va veti putea concentra strict pe voi. Si asta este foarte important. Starea voastra sufleteasca va fi prinsa in fotografii si astfel veti avea parte de niste poze minunate care va vor transmite liniste atunci cand le veti privi.

In ziua nuntii

Apeleaza cu incredere la un fotograf pentru nunti care sa iti inteleaga nevoile, care sa iti fie alaturi in cea mai frumoasa zi. Un fotograf profesionist va sti sa surprinda cele mai importante momente in ziua nuntii, dar si sa le recreeze in timpul unei sedinte foto cuplu Bucuresti, atunci cand voi veti fi preocupati doar de modul in care veti iesi in fotografii. Aveti nevoie de cineva care sa va indrume, de cineva care sa creeze o poveste in care voi sa fiti personajele principale. De fapt, asta si este sedinta foto, o poveste spusa in imagini. O poveste in care tu esti printesa si el este printul tau, o poveste pe care o veti putea spune copiilor vostri si pe care o veti putea arata ca atare tuturor celor dragi.

Dupa nunta

Asadar, nu renuntati la sedinta foto de dupa nunta, pentru ca cele mai frumoase cadre vor fi surprinse atunci. Cele mai frumoase momente din timpul nuntii, cum ar fi dansul mirilor, poate fi surprins chiar si in timpul sedintei foto, sedinta in care doar voi veti conta si in care veti putea repeta momentele pana cand acestea vor fi bine prinse pe camera, fara teama de a face vreun pas gresit.