Cameraman botez Bucuresti

In momentele definitorii ale vietii noastre, cu totii dorim ca amintirea sa fie cea care le conserva farmecul de-a lungul timpului. Imaginea este un antidot la uitare, asa ca imortalizarea unui astfel de eveniment, asa cum este botezul, e foarte importanta. Fiecare botez este diferit iar un cameraman botez trebuie sa fie implicat total in desfasurarea acestui eveniment, astfel incat sa poata filma tot ceea ce este important.

Serviciile de videograf botezuri

Desi botezul propriu-zis nu dureaza foarte mult timp, el este intens si e presarat cu momente emotionante ce trebuie filmate cat mai bine de catre un videograf botez. Nimic nu trebuie ratat in aceste clipe de o incarcatura emotionala deosebita. Parintii se pregatesc din timp, nasii sunt emotionati in pregatirea a ceea ce urmeaza, iar videograful isi face si el un plan bine definit cu privire la ceea ce urmeaza sa filmeze. El va surprinde:

Ce momente veti regasi pe o filmare realizata de un cameraman botezuri:

  • Pregatirea si imbracatul copilului
  • Filmari cu parintii si copilul
  • Filmare cu invitatii
  • Filmarea interiorului si a exteriorului bisericii
  • Slujba botezului
  • Filmare cu invitati la botez
  • Filmari la locatia petrecerii botezului

Angajati un profesionist pentru filmare botez

In primul rand, cel pe care il veti alege pentru a filma sau fotografia un botez trebuie sa fie un profesionist, care sa isi dovedeasca priceperea prin intermediul unui portofoliu bogat si relevant. Dincolo de aspectele tehnice si experienta in domeniu, o alta calitate a unui cameraman botez este buna comunicare cu cei care ii solicita serviciile. Cameramanul trebuie sa stie si care este viziunea parintilor asupra ceremoniei botezului, la ce se asteapta ei si, astfel, sa isi adapteze viziunea lui la ceea ce urmeaza sa filmeze.
Filmare la botezuri

In primul rand, cel pe care il veti alege pentru a filma un botez trebuie sa fie un profesionist desavarsit, care sa isi dovedeasca priceperea prin intermediul unui portofoliu bogat si relevant. Dincolo de aspectele tehnice si experienta in domeniu, o alta calitate a cameramanului este buna comunicare cu cei care ii solicita serviciile.

Clipul botezului

Cameramanul trebuie sa stie si care este viziunea parintilor asupra ceremoniei botezului, la ce se asteapta ei si, astfel, sa isi adapteze viziunea lui la ceea ce urmeaza sa filmeze.

 

Cameramanul la botezul tau

El isi va face foarte bine “temele” inainte de botez, deoarece trebuie sa stie cine sunt membrii familiei, sa cunoasca ceea ce isi doresc parintii cu privire la momentele pe care va pune accentul in decursul filmarii si al montajului final.

 

Cum alegi dintre serviciile de cameramani botez?

Filmarea nu trebuie facuta chiar de oricine, ci se recomanda angajarea unui profesionist. Nu  toti cameramanii sau videografii fie de nunta sau botez sunt la fel, ei nu realizeaza chiar aceleasi materiale video la nivelul pe care l-am dori. Doua aspecte sunt definitorii aici: experienta lor si dotarea tehnica de care dispun pentru a-si folosi la nivel maxim priceperea. Dupa un botez, daca ne gandim peste ceva timp la aceste momente de o incarcatura emotionala deosebita, ne vom da seama ca imaginile si fotografiile facute de un specialist sunt cele care trezesc amintirile frumoase cu copii si ne emotioneaza.
Filmarea la biserica

Practic, acel material video final, rezultat in urma montajului, va fi un mijloc de comunicare a ceea ce intreaga familie isi doreste sa transmita cu prilejul botezului. Ceea ce face un cameraman botez nu este ceva impersonal sau pur tehnic. In filmarile sale intra emotie, bucurie, inspiratie si fler.

 

Filmare la petrecere botez

Ar fi exagerat sa spunem ca dupa doar cateva intalniri el este un prieten al familiei si stie exact ce sa surprinda la un botez, dar calitatea umana a cameramanului, sensibilitatea lui artistica si capacitatea de a empatiza cu cei din jur il vor ajuta sa fie prezent exact acolo unde trebuie si sa filmeze ceea ce este cel mai important.

 

Slujba botezului

Spunem ca e foarte importanta experienta unui cameraman profesionist in video botez, deoarece momentele speciale ale ceremoniei de botez dureaza foarte putin si trebuie surprinse de cineva care are o privire proactiva asupra intregului eveniment.

Pregatirea cameramanului pentru botezul tau

Desi in biserici, in general, lumina nu este foarte buna, noi, cei care realizam filmari botezuri, ne pregatim in prealabil pentru a asigura conditiile necesare si din acest punct de vedere. Luminile profesionale pe care videografii le folosesc creeaza exact cadrul de care este nevoie. Fiecare botez este diferit, deoarece realitatea are uneori mai multe fete, iar noi trebuie sa fim implicati total in desfasurarea evenimentelor, astfel incat sa putem filma tot ceea ce este important. Inainte de inceperea botezului trebuie sa fim acolo si sa ne asiguram ca totul va merge bine, astfel incat sa nu fim luati prin surprindere de absolut nimic.
Cunoasterea momentelor botezului

Dat fiind faptul ca un botez este diferit de o nunta sau aniversare, emotia ceremoniei va fi cel mai bine surprinsa de un cameraman care cunoaste in detaliu fiecare etapa a botezului religios, indiferent de confesiunea religioasa.

Pastreaza amintirile cu o filmare

Organizarea unui botez necesita o planificare foarte buna a fiecarui aspect implicat de acest eveniment cu totul deosebit. Parintii sunt cei care planifica intregul botez, alaturi de nasi. Printre altele, ei trebuie sa gaseasca si un cameraman botez foarte bun.

Angajeaza o persoana cu experienta

Un cameraman angajat pentru o nunta sau botezul copilului dvs. nu se limiteaza doar la filmarea evenimentului ci poate oferi si informatii importante parintilor.

De luat in seama la alegerea serviciilor de filmare

O astfel de decizie este motivata financiar de multe ori, parintii nefiind dispusi sa plateasca si pentru un astfel de serviciu. Insa, asa cum taina botezului este savarsita de o persoana calificata, profesionista, adica preotul, asa este si in cazul filmarii si al fotografiilor. Bineinteles, alegerea unui cameraman botez nu trebuie sa fie intamplatoare. Ofertele de pe piata de profil sunt numeroase, iar aceasta alegere se poate dovedi una greu de facut. Angajarea unui cameraman  pentru botez nu este ceva ce se face in graba, fara o cercetare prealabila a pietei. Botezul nu este ceva ce se va repeta in viitor, este un moment unic ce necesta atentia necesara pentru ca amintirile sa fie unele cu adevarat memorabile.
Ce include pretul serviciului

El va ofera un stick personalizat cu materialul video rezultat in urma prelucrarii filmarii brute. De-a lungul timpului, aceste imagini va vor aminti cat de speciala a  fost ziua crestinarii copilului dvs., o zi in care s-a reunit intreaga familie alaturi de rude.

Etapele filmarii

Un botez la care sunt cameraman include mereu filmarea de la pregatirea copilului. Cu aceasta ocazie pot surprinde instantanee pline de emotie ale parintilor si familiei.

Colaborarea cu clientii

Sunt cameraman profesionist de multi ani si am invatat in tot acest timp ca, dincolo de serviciile oferite de mine, cel mai important aspect al activitatii mele este cel legat de relatia cu oamenii.

Despre serviciile de cameraman botezuri

Serviciile mele de cameraman profesionist botez ii bucura in mod deosebit pe toti cei care beneficiaza de ele, deoarece eu ii ajut sa isi creeze amintiri speciale din cele mai importante etape ale vietii lor. Ofer servicii filmari pentru numeroase ocazii si evenimente. Fie ca organizati o nunta, fie ca aveti un botez, colaborez cu drag cu dvs. si asigur cea mai buna calitate a serviciilor mele de cameraman profesionist. Dotare tehnica la cel mai inalt nivel si o recuzita plina de imaginatie. Atunci cand organizez sedinte video botez, folosesc mai multe tipuri de aparate foto profesionale, in functie de specificul fiecarei sedinte. De asemenea, asigur decorul necesar in orice situatie, in functie de preferinta fiecarui client. La unele evenimente, asa cum este cazul multor sedinte foto copii, recuzita si decorul sunt foarte importante. Cei mici reactioneaza cel mai bine atunci cand au in jur un decor de poveste si cand sunt inconjurati de personajele lor preferate din desenate animate sau din povesti. In schimb, la petreceri corporate, recuzita vizeaza elemente moderne ce pot fi folosite in cadrul filmarilor de catre toti cei prezenti. Astfel, distractia ajunge la cel mai inalt nivel. In activitatea mea, flexibilitatea si comunicarea cu fiecare client sunt aspecte la care tin foarte mult. Impreuna gasim cea mai buna varianta de locatie, decor si stilul filmarilor.