Ne putem auzi la: 0722 40 60 80 contact@degalfoto.ro

Colaborarea cu un fotograf nunta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

O nunta este una dintre cele mai pretioase zile din viata unui cuplu.

Un  fotograf nunta Bucuresti, are responsabilitatea de a surprinde cele mai bune momente si de a crea o amintire minunata pentru cupluri. Daca sunteti un cuplu in cautarea unui fotograf cununie civila Bucuresti sau a unui fotograf stare civila Bucuresti, va trebui sa stiti clar ce doriti de la el.

In acest articol, vom impartasi cateva dintre cele mai bune sfaturi despre cum sa aveti parte de fotografii de nunta uimitoare si cum sa evitati greselile comune facute la sedintele foto de nunta.

Urmatoarele masuri pe care le luati arata daca sunteti pregatit in mod adecvat pentru marea zi in care veti face primele fotografii in calitate de sot si sotie:

– incheierea unui contract cu un profesionist in sedinta foto cununie civila si nunta,

– asigurarea unui echipament profesionist la sedinta foto si a unei locatii foarte bune,

– planificarea modului in care vor fi facute fotografiile,

– surprinderea unor momente importante si chiar a celor ce par insignifiante, dar care sunt pline de naturalete.

Fotografia de nunta este diferita de alte categorii de fotografie.

De obicei, nuntile sunt evenimente unice, asa ca nu este loc de nicio eroare. O provocare cu care se confrunta fotografii este sa se ocupe de cei doi miri si de familiile cuplului in mod egal, deoarece este o raspundere mare pentru un cameraman nunta Bucuresti si acesta vrea sa livreze materialul asteptat de catre toata lumea.

O alta provocare este timpul. Majoritatea nuntilor sunt scurte, unele dureaza doar cateva ore si trebuie surprins fiecare moment important. O planificare prealabila a tuturor momentelor importante va ajuta foarte mult. Pentru o filmare cununie civila, de exemeplu, sunt destul de usor de planificat toate momentele in detaliu, insa la cununia religioasa pot aparea surprize si chiar unele intarzieri.

 

Album de nunta
Fotograful nuntii tale

MENU

Back

Share to