Petrecere nunta la restaurant

Care este cheia succesului nuntii?

O petrecere nunta la restaurant se organzieaza cu mult timp inainte. De fapt, inainte de a va ocupa de celelalte detalii, ar trebui sa cautati un salon de evenimente care va avea disponibila pentru desfasurarea petrecerii data nuntii voastre. O petrecere de nunta trebuie programata in special in perioada verii sau a toamnei, atunci cand de obicei se organizeaza nuntile.

Rezerva din timp restaurantul cat si serviciile de fotograf si cameraman

Fiind o perioada foarte algomerata, va fi greu sa gasiti o zi libera de weekend disponibila la un salon de evenimente. Dar daca va ocupati din timp de organizarea evenimentului, cu siguranta veti gasi o locatie libera la data respectiva. O petrecere nunta la restaurant este reusita daca asigurati doua „ingrediente” esentiale: muzica si masa. Nu este de ajuns sa gasiti un salon de evenimente liber la data respectiva, ci trebuie sa va aigurati ca meniul este unul de calitate. Un salon de evenimente care se respecta va asigura o degustare completa pentru miri, a intregului lor meniu. Dupa aceasta degustare, puteti alege in deplina cunostinta de cauza meniul preferat.

Costuri de luat in seama la serviciile pentru nunti

De asemenea, nu uitati ca distractia este data de muzica pe care o aveti la petrecerea de nunta. Daca bugetul nu va permite angajarea unei trupe muzicale, puteti opta pentru un DJ. Insa in acest caz ar trebui sa stabiliti foarte clar un playlist pe care el sa il respecte in totalitate. Exista si posibilitatea de a angaja un solist care sa cante cu negativ o anumita parte a petrecerii, iar restul sa fie asigurat de DJ. O petrecere nunta la restaurant implica si unele costuri suplimentare. Aceste costuri sunt bacsisul cuvenit ospatarilor si celor care asigura serviciul de gazde. In general, onorariul lor este situat cam intre 10-15% din valoarea intregului serviciu.