La pregatirea mirilor inainte de nunta,

Puteti asculta de sfaturile fotografului

Pregatirea mirilor pentru nunta poate insemna mai multe lucruri, voi incerca sa ma refer aici la fiecare dintre ei. Fie ca faceti o nunta traditionala sau nu, atunci ar trebui sa documentati momentele nuntii prin fotografii si filmari, deoarece familia voastra tine mult la obiceiurile de nunta. Pentru ei, pregatirea mirilor implica operatiuni separate, facute la casa fiecaruia, urmand ca mirele sa mearga la casa miresei sa o ia de la parinti.

Ce surprindem la pregatirea miresei si a mirelui?

Pentru o cat mai buna pregatire a mirilor, e nevoie ca unele momente ceremoniale sa fie organizate. Ne referim aici la cel de machiat mireasa, la imbracatul miresei sau imbracatul mirelui. Aceste clipe frumoase pentru ei trebuie filmate de un fotograf de nunta si fotografiate cat mai bine cu putinta. Pregatirea celor doi miri se poate face si la hotel, daca ei vor face nunta in alt oras fata de domiciliul lor.

Este clar faptul ca aceste pregatiri sunt obiceiuri nunta la care nu se va renunta nicaieri, fie ca aveti nunta la oras sau la sat. Daca ne referim la perspectiva foto video asupra nuntii, trebuie sa fiti siguri ca fotograful este prezent peste tot, inca de la primele pregatiri.

Fotografii de la pregatirile din ziua nuntii

Stilul documentar de a filma sau fotografia o nunta ofera cea mai buna perspectiva asupra intregului eveniment. Daca el este un profesionist adevarat, cei doi miri nici nu vor observa prezenta lui alaturi de ei. Pregatirea mirilor se concentreaza mai mult asupra miresei. Coafura mireasa, rochia mireasa sau turta miresei sunt etape foarte importante ale intregii ceremonii de nunta.

Mireasa va avea nevoie si de umbrela de soare, de jartiera, pantofi de schimb, chiar si de o rochie de schimb. Se apeleaza adesea si la un halat pentru pregatirea miresei si la o trusa de machiaj profesionista, totul pentru ca imaginile sa arate ireprosabil. Ceea ce se face efectiv la pregatirea celor doi miri nu tine numai de ei. Din acest motiv, ar fi bine ca ei sa nu se astepte ca totul sa decurga perfect, deoarece este imposibil. Intotdeuna va fi ceva care nu merge cum trebuie. Mereu apare un comentariu nepotrivit al unei rude sau chiar o greseala a cuiva. O vorba veche romaneasca spune ca nu exista nunta fara discutii.