Sedintele foto nunta,

Cum asiguram succesul acestei sedinte?

Succesul pentru foto video nunta este garantat daca la organizarea zilei nuntii se tine cont de timpul alocat acestor sedinte. Sedintele foto nunta nu pot decurge cum va asteptati daca nu se tine seama de anumiti factori. Printre acesti factori se numara: vremea, aglomeratia din locul respectiv, oboseala mirilor etc.

Locatii pentru sedinta foto de nunta

Sunt sedinte cuplu facute inainte sau dupa nunta, cele de dupa nunta fiind denumite si sedinte trash the dress, save the date. Pentru a va asigura ca o astfel de sedinta foto merge ca la carte, tineti cont si de distanta intre locatia unde se desfasoara ceremonia religioasa  a nuntii si cea in care veti face fotografiile. De asemenea, trebuie sa vedeti exact care este distanta fata de locatia petrecerii de nunta.

Sunt multe locatii sedinta foto nunta Bucuresti la care va puteti gandi. Printre ele se numara: Parcul Herastrau, Parcul IOR, Parcul Carol sau chiar Cismigiu (desi acest parc nu este in prezent intr-o stare foarte buna). Cele mai bune fotografii mireasa sunt facute intr-un cadru natural, acolo unde va puteti desfasura cu naturalete.

Sedinta nuntii, inainte sau dupa nunta?

Sunt de evitat unele locatii poze nunta bucuresti care sunt prea aglomerate pentru a putea face fotografii de calitate de aceea recomand si realizarea sedintei dupa nunta. Din cauza aglomeratiei, e posibil sa va crispati si sa nu aveti aceeasi naturalete in fotografii asa cum ati avea intr-un loc izolat, plin de natura. In ultimul timp, recomand sedinte trash the dress. Ele va ajuta sa va desfaurati in voie, daca, bineinteles, acceptati ideea ca machiajul nu va fi acelasi ca in ziua nuntii, iar vestimentatia voastra e posibil sa fie putin afectata de petrecerea din ziua nuntii. Tocmai din acest motiv, o asemenea sedinta se numeste trash the dress.

Mireasa poate face ce doreste cu rochia ei, poate merge prin apa, pe plaja sau oriunde doreste sa aiba parte de o sedinta foto memorabila. Succesul unei sedinte foto de nunta nu depinde exclusiv de voi. In cele din urma, veti vedea ca in ziua nuntii anumite lucruri nu merg chiar cum va asteptati sa le vedeti desfasurandu-se. Important este sa fiti naturali in orice fotografie, sa nu aveti emotii si sa va bucurati de fiecare moment al acestei zile speciale.