Restaurant Burlesque Events, botez Carina

Pentru botezul Carinei, am fost contactat pentru a realiza fotografii la botez si la Restaurant Burlesque Events. Felicitari parintilor, totul a fost pregatit foarte bine din timp. Nasii au sosit mai devreme la biserica Teiul Doamnei Ghika, au aranjat totul, au stabilit cateva detalii cu preotul paroh si apoi i-au asteptat pe parinti cu copilasul. Fiind acolo cu ceva timp inainte de botezul propriu-zis, ca fotograf botez, eu am avut prilejul sa vad cat de emotionati erau inainte de sosirea bebelusului pe care urmau sa il insoteasca pe acest drum frumos al crestinarii sale. Carina a fost foarte cuminte si a zambit mai tot timpul la toti invitatii si chiar la preot, inainte de a o afunda in cristelnita.

Botezul la salon de evenimente

Dupa ceremonia religioasa, toti invitatii au mers la salonul de evenimente Burlesque. Acolo, copiii au avut parte de o surpriza majora: o “zana” i-a pictat pe toti pe fata si i-a bucurat cu povestile ei magice. A fost o petrecere pe cinste, plina de bucurie si voie buna. Exact asa cum botezul Carinei trebuia marcat de parintii ei. Cand realizezi o sedinta foto copii si botez, trebuie sa fii o prezenta discreta. Botezul este un prilej perfect pentru reunirea intregii familii. De multe ori, este onorat si de rude plecate in strainatate, care vin special in tara pentru a asista la acest eveniment deosebit. Intreaga familie este acolo pentru noul crestin, iar totul trebuie sa arate perfect. La fel si fotografiile pe care un fotograf botez le face.

Fotografii la restaurant botez

Un fotograf botez bun ce realizeaza fotografii la restaurant botez e cel care trece neobservat in timp ce isi face meseria. El nu trebuie sa atraga atentia asupra lui niciodata. Poate ati vazut si fotografi imbracati prea strident, unii care practic se tavalesc pe jos pentru a prinde cadrul “perfect” sau care iau fata preotului in timpul ceremoniei, numai sa poata fotografia copilul cat mai bine. Astfel de lucruri nu sunt de dorit pentru un profesionist, caci impresia pe care el o va lasa nu va fi una prea placuta. In schimb, un profesionist desavarsit se va concentra foarte bine asupra semnificatiei evenimentului pentru a putea surprinde momentele cu adevarat speciale. In cele din urma, nu conteaza atat de mult numarul fotografiilor cat calitatea lor. Nu va lasati amagiti de cei care va promit mii de fotografii ce vor surpinde fiecare miscare, ci cautati mereu calitatea cand alegeti fotograful pentru o sedinta foto copii si botez.