Ne putem auzi la: 0722 40 60 80 contact@degalfoto.ro

Fotograf botez Bucuresti

SERVICII FOTO VIDEO BOTEZ BUCURESTI
ARIA
SEDINTE FOTO BOTEZ SI FAMILIE
EMILIA
FOTOGRAF PROFESIONIST BOTEZ
DAVID
PORTOFOLIU DE FOTOGRAFII BOTEZ IN BUCURESTI
VICTORIA
FOTOGRAF PENTRU BOTEZ IN BUCURESTI
IZABELA
FOTOGRAFII BOTEZ DE LA PRIMA IMPARTASANIE
ANASTASIA
FOTO BOTEZ
SOFIA
SERVICII DE FOTOGRAFIE BOTEZ
ANDREI
FOTOGRAFII BOTEZ PROFESIONALE BUCURESTI
BOTEZ MARIA
SEDINTA FOTO COPII SI BOTEZ
CARINA
SEDINTA FOTO BOTEZ
AMALIA
PORTOFOLIU FOTOGRAF BOTEZ BUCURESTI
FOTOGRAF BOTEZ

În calitate de fotograf botez Bucuresti, voi fi alaturi de voi intreaga zi.

Voi imortaliza pregatirile de dinaintea evenimentului, cele mai emotionante momente din timpul ceremoniei religioase, zambetele si îmbratisarile de la petrecere. Imi poti trimite o cerere pentru evenimentul tau completand formularul de mai jos.

Mereu voi încerca sa surprind toate aceste clipe fara a interveni prea mult în desfasurarea evenimentului. Atunci cand este vorba de un botez, toata atentia este îndreptata asupra copilului, iar pentru a fotografia cele mai spontane reactii, este important ca rolul meu sa nu fie unul invaziv. Voi fi mereu undeva în umbra, asigurandu-ma ca nu ratez nimic important.

Acesta este unul dintre evenimentele mele preferate in calitate de fotograf botez Bucuresti. Solicita multa îndemanare, rabdare si timp din partea unui fotograf profesionist de botez, dar albumul foto de la final merita cu desavarsire. Privesc fotografiile de la evenimentele la care am avut placerea si onoarea de a participa in calitate de fotograf evenimente Bucuresti, si de fiecare data sunt uimit de minunile acestea mici pe care am avut ocazia sa le fotografiez. Spun minuni pentru ca un copil este, într-adevar, o minune, si este fascinant sa observi cum toata lumea se învarte în jurul micutului în ziua botezului. Rolul meu este acela de a admira de la distanta parintii emotionati, nasii stangaci, bunicii mandri, si prietenii nerabdatori sa-l tina în brate pe cel mic.

Dupa ceremonia de la biserica, vom organiza o mica sedinta foto cu parintii, nasii, familia, apoi cu prietenii si restul invitatilor.

Ştiu ca toata lumea îsi va dori fotografii cu copilul, asa ca voi încerca sa fiu cat mai eficient. În timpul petrecerii, ma voi retrage înapoi în umbra si voi surprinde primirea invitatilor, masa, si dansul.

Ca în cazul tuturor proiectelor mele, recomand sa ne întalnim înainte de marele eveniment pentru a pune totul la punct. Este important ca parintii sa îmi povesteasca despre viziunea lor, deoarece fiecare album foto de botez este unic si trebuie sa fie perfect la final. Botezul este unul dintre acele evenimente deosebite care vor ramane mereu în sufletul si amintirea tuturor celor implicati, asa ca este important ca fotografiile sa fie exact asa cum si le doresc parintii. În momentul în care vor rasfoi albumul peste ani si ani, fiecare fotografie trebuie sa îi poata transporta înapoi în acel moment din timp.

Sunt fericit si recunoscator cand parintii si familia sunt multumiti de rezultatul muncii mele. Pentru un fotograf de botez nu exista satisfactie mai mare ca aceea oferita de cuvintele de multumire ale parintilor care vad fotografiile cu care vor ramane toata viata si îmi spun cat de mult de plac.

Va invit sa studiati fotografiile de pe site, inclusiv cele ce realizate in calitate de fotograf nunta si sa ma contactati daca doriti sa va fiu fotograf de botez si sa surprind expresiile, sentimentele si emotiile evenimentului minunat ce va marca un nou inceput în viata voastra de familie.

  Servicii fotograf profesionist botez Bucuresti. Preturi intre 70 si 250 euro

  Servicii fotograf profesionist acasa.

  Servicii fotograf profesionist la biserica.

  Servicii fotograf profesionist la restaurant.

  Cabina foto.

  Servicii filmare botez Bucuresti. Preturi intre 70 si 250 euro

  Servicii filmare acasa.

  Servicii filmare la biserica.

  Servicii filmare la restaurant.

  Date personale si despre eveniment

  Nume si prenume *

  Adresa de email *

  Telefon *

  Data evenimentului(AN-LUNA-ZI) Exemplu 2016-08-24

  Tipul evenimentului

  Localitatea unde se va organiza evenimentul

  Comentarii

  MENU

  Back

  Share to