Ne putem auzi la: 0722 40 60 80 contact@degalfoto.ro

Fotograf pentru botez in Bucuresti-Izabela

 

 

Cu ocazia botezului, in alegerea unui fotograf botez Bucuresti cel mai important element ce trebuie urmarit este diversitatea.

Este de înteles ca nou nascutul este în centrul atentiei si el trebuie sa reprezinte personajul principal din povestea zilei, iar la petrecerea de seara el trebuie sa fie surprins în foarte multe poze, însa un fotograf de botez Bucuresti va realiza mereu ca bebelusul nu este singurul personaj din sala.

 

Ce poate face diferenta între un fotograf de botez profesionist si un amator?

Există tot felul de fotografi pe piața din România la momentul actual. În momentul în care vei avea nevoie de un fotograf profesionist de evenimente vei vedea că oferta este extrem de mare, iar uneori este extrem de atractivă (cel puțin așa pare).

Totuși, există anumite criterii în funcție de care alegi un fotograf profesionist. Mi se întâmplă destul de des să fiu chemat la botezuri pentru a fotografia, iar acest eveniment mi se pare într-adevăr unul special, unul prin intermediul căruia poți face rapid diferența între un fotograf profesionist și un amator.

 

Asadar, cum identificam un fotograf de botez profesionist?

Un fotograf botez Bucuresti va ști când poate surprinde pozele perfecte cu bebelușul, luând în calcul starea de spirit a acestuia și empatizând cu el, însă experiența îi va dicta și momentele în care ar trebui să se axeze pe părinți, momentele în care interacțiunea în sală este predominant axată pe nași și va ști cu siguranță cum să surprindă panorame ale petrecerii, pentru ca acestea să fie păstrate cu brio peste ani și ani și invitații să nu ajungă la eveniment doar din complezență, fără să fie incluși în poze.

Fotografia este o artă, după cum am mai zis de multe ori, iar acest lucru presupune ca și cel din spatele aparatului să fie un artist, pentru a se asigura că fotografia va fi exact ceea ce se cere. Iar în cadrul unui botez, un fotograf de botez va trebui să identifice momentele prielnice când ar trebui să fotografieze. Ținând cont că este vorba despre o ședință foto profesionistă ce implică un bebeluș, răbdarea s-ar putea să fie cheia spre fotografiile perfecte. Fotograful va trebui să aibă răbdare uneori pentru ca bebelușul să se calmeze, să se oprească din plâns sau să îl poată surprinde într-o poziție naturală cât mai favorabilă (deoarece bebelușul nu-l poți ghida tu când, unde și cum să stea).

O altă caracteristică ce face diferența, mai ales în cazul botezurilor, între un fotograf amator și un fotograf de botez profesionist este reprezentată de capacitatea de dialog cu părinții copilului. Ei vor fi total detașați de tot ce se întâmplă și totul se va învârti în jurul copilului în acele momente, așa încât uneori va fi extrem de greu să poți comunica în acest cerc.

Un adevarat fotograf de botez va conștientiza acest risc, va ști exact când si cum sa transmita un mesaj, așa încât să se asigure ca poate poza familia perfecta.

La fel de importantă este, în cadrul fotografierii unui botez, și stăpânirea de sine. De cele mai multe ori, petrecerea de botez se va transorma într-o isterie generală în care toată lumea vrea să alinte bebelușul, să facă poze cu nou născutul, să-l îmbrățișeze și să se joace cu el, iar ordinea nu va exista în toate aceste procese aproape deloc. Un fotograf profesionist va trebui să clarifice lucrurile, să aibă calmul necesar să poată interacționa cu fiecare și să stabilească ordinea în mulțime, pentru a putea fotografia și pentru a surprinde ipostazele importante.

 

Sistematizarea, organizarea, răbdarea, empatia și, într-un final, expertiza tehnică în domeniu sunt elementele ce caracterizează cel mai bine un fotograf de botez in Bucuresti.

Pentru a profita de toate acestea, DeGal Foto vă este mereu aproape cu servicii foto – video profesioniste.

 

MENU

Back

Share to