Ne putem auzi la: 0722 40 60 80 contact@degalfoto.ro

Fotografii botez profesionale Bucuresti-Maria

 

Importanta ceremoniei religioase si a setului de fotografii botez profesionale realizate la biserica de catre un fotograf botez din Bucuresti sau alta locatie.

Un tip special de sarbatoare din viata omului e botezul. Marcat prin fotografii botez biserica asa cum se cuvine, botezul este un prilej de binecuvantare pentru intreaga familie si rudele celui mic. Botezul unui copil reprezinta intrarea lui in lumea crestina. Momentul trebuie sarbatorit conform traditiei religioase romanesti, iar amintirile care va vor ramane sunt cele mai pretioase.
Parintii sunt foarte emotionati in acea zi si nu vor putea acorda atentie fiecarui aspect ce tine de imortalizarea momentelor deosebite. Rolul important in aceasta privinta este al celui pe care il alegeti ca fotograf botez. Persoana respectiva trebuie sa cunoasca bine traditia crestineasca a botezarii copilului in biserica si sa stie ce trebuie surprins neaparat in fotografiile pe care urmeaza sa le faca. Mai multe fotografii de la botezul Mariei le puteti vizualiza in pagina de blog.

De ce sunt importanti nasii. Ca si pentru parintii copilului, nasii au un rol foarte important in viata micutului crestin. Ei ii vor fi parinti spirituali si protectori de-a lungul vietii. E important ca ei sa ii insufle celui mic dragostea pentru Biserica si pentru dogmele si principiile unei vieti corecte si pasnice. Botezul este o Sfanta Taina si trebuie respectat in toate etapele lui, atat de catre nasi, cat si de catre parintii si rudele copilului.
Preotul este cel care ii indruma in aceasta privinta, si nu altcineva. Ca fotograf botez, marturisesc ca am putut vedea diferite superstitii practicandu-se in jurul botezului, insa mi-am dat seama ca nu toate sunt necesare. Ele au mai mult un rol simbolic si ii linistesc oarecum pe parinti in privinta a ceea ce ar urma sa se intample cu copilul in viata.

Multi recurg acum la obiceiul pagan al ursitoarelor, ceea ce nu este acceptat de Biserica Ortodoxa si este numai un spectacol de lumina, culoare si poezie in prezent. Cred ca e mult mai important ca parintii sa aleaga nasi potriviti pentru ei si copilul lor, sa ii respecte intreaga viata si sa ramana in legaturi foarte apropiate cu ei, nu doar atunci cand au nevoie de ajutorul acestora.

MENU

Back

Share to