Ne putem auzi la: 0722 40 60 80 contact@degalfoto.ro

Sedinte foto botez si familie cu Emilia

Am intrat in lumea Emiliei, in calitate de furnizor de servicii-sedinte foto botez si familie.

Doamnelor si domnilor, dati-mi voie sa va prezint un bebelus minunat si cuminte-foc: Emilia! Ea are un zambet cuceritor si contamineaza pe oricine in jurul ei cu veselia debordanta pe care nu se sfieste sa o arate mereu.

Ziua a inceput cu o sedinta foto scurta cu Emilia, chiar in locuinta familiei. Acolo am putut fotografia vestimentaia pe care Emilia avea sa o poarte la botez, pregatirile parintilor ei, precum si pe Sofia in cadrul ei familial. Atunci cand am ajuns la ei acasa, Emilia tocmai se trezea, asa ca am stat la o cafea cu tatal, in timp ce mama ei o pregatea pentru sedinta foto ce urma.

Am fost bucuros sa pot petrece putin timp cu intreaga familie inainte de botezul propriu-zis, caci astfel am putut stabili o conexiune mult mai buna cu ei.

Ziua botezului Emiliei a fost pentru intreaga familie plina de bucurie si culoare.

Pornind de la vestimentatia fetitei, pana la aranjamentele florale si stilul in care a fost pregatit localul unde s-a dat petrecerea, totul a radiat de optimism si fericire. Ca fotograf sedinte foto botez si familie, trebuie sa ma adaptez de fiecare data dupa specificul ceremoniei. Altfel, exista pericolul de a nu surprinde tot ce imi doresc.

In timpul ceremoniilor de botez, eu dedic si cateva momente in care ma concentrez si asupra participantilor pentru a surprinde in imagini ceea ce ei nu se asteapta sa se vada. Astfel, lacrimile bunicilor si ale rudelor sunt semneul emotiei profunde pe care ei o lasa cu greu sa se vada adeseori.

La petrecere, am adus cu mine toate echipamentele necesare pentru ca fiecare invitat sa aiba o fotografie drept amintire de la botez. Toti s-au bucurat nespus si s-au aratat surprinsi ca am putut sa scot fotografiile atat de repede.

Fotografiile pe care le-am facut la acest eveniment, precum si la altele la care am fost prezent pentru a realiza sedinte foto botez si familie, au fost minunate si apreciate de parinti si nasi si sunt sigur ca, peste multi ani, ele vor aduce lacrimi de fericire atat in ochii parintilor, cat si ai copilului.

MENU

Back

Share to