Ne putem auzi la: 0722 40 60 80 contact@degalfoto.ro

Despre

Fotograf profesionist de nunta si eveniment in Bucuresti

 

Nunta sau evenimentul la care participi este un spectacol în care trebuie sa “joci” cat mai natural, sa uiti de toate si sa fii tu însuti.

Fotografia nu o alegi tu, ci ea te alege pe tine. Fotografia nu este meseria mea. Meseria mea este de a observa, surprinde si darui.

Probabil te întrebi ce fel de meserie e asta. Lasa-ma sa-ti explic: fie ca vorbim despre fotografie de nunta, fotografie de botez, de eveniment, sau de portret, ea reuseste sa ma transforme într-un prieten discret, cu o camera foto în mana, care surprinde fericirea, lumina din ochi, nostalgia, puritatea oamenilor din fata mea.

Adesea le spun celor din fata aparatului: „Nu ma baga în seama, acum sunt invizibil. Imagineaza-ti ca esti singur si traieste clipa.” De ce? Pentru ca eu pot captura acea fractiune de secunda în care emotia pura se reflecta pe chipul celui din fata camerei. Ori de cate ori va privi fotografia, va fi transportat în trecut si va retrai acea secunda.

Eu nu fotografiez banalul, ci caut sa surprind cuvintele nespuse din priviri, gesturi si expresii. Fotografiile facute de mine îti vor aduce aminte de o senzatie unica, fie ca este vorba de logodna, nunta, botez, sau alt eveniment special din viata ta.

Cel mai important, însa, este ca îmi place ceea ce fac. Nu e usor, dar atunci cand clientii mei sunt multumiti, uit de tot ce a fost greu. Îmi place fotografia în sine, însa la fel de mult îmi plac si relatiile pe care le construiesc cu oameni diversi, isteti, unici, atunci cand colaborez cu ei si vad cu usurinta în sufletul lor.

 

Ca fotograf de nunta, prin fotografia de nunta imortalizez acest spectacol irepetabil în viata fiecarui om.

Acelasi lucru se poate spune si despre logodna, botez, sau oricare alt eveniment. Traiesti acele momente unice si te bucuri de ele din tot sufletul, dar stii ca nu se vor mai întoarce.

În planul evenimentului vor intra si sedinte foto bine stabilite, cu locatiile si temele alese din timp. Astfel, se va face o sedinta foto a miresei pentru a pune în valoare rochia, machiajul si coafura, totul într-un cadru preferat de ea. Desigur, va urma sedinta foto cu ambii miri, iar în ambele cazuri vom lucra cu propriile mele sugestii, cat si cu propunerile, creativitatea si imaginatia celor doi. Este important ca aceste fotografii de nunta sa iasa perfect si sa transmita exact ceea ce mirii îsi doresc sa transmita. Naturaletea este esentiala pentru ca adevarata pasiune si frumusete transpare atunci cand oamenii sunt relaxati si se simt în siguranta si în largul lor. Poti avea încredere ca aparatul meu va surprinde cele mai mici detalii de care nici nu esti constient în timpul sedintei foto.

Acasa, la biserica si la restaurant nici nu trebuie sa îti faci griji în ceea ce ma priveste. Voi fi mereu cu ochii în patru pentru a fotografia cele mai deosebite momente, fie ele regizate, neasteptate, sau spontane. La final, voi alege doar acele fotografii care redau cu adevarat atmosfera din timpul evenimentului.

Albumul foto pe care ti-l voi oferi la final va fi singurul care te va putea transporta într-o oarecare masura înapoi în timp.

 

Înainte de a ma contacta, arunca o privire pe fotografiile facute de mine.

@alin_g_g

MENU

Back

Share to

Daca ai nevoie de serviciile unui fotograf profesionist Bucuresti ce implica sedinte foto in studio foto Bucuresti sau de un fotograf de nunta profesionist in Bucuresti
Facebook Degalfoto.ro
Bucuresti | Romania | 0722 40 60 80 | contact@degalfoto.ro