Fotograf cununie civila Bucuresti

Calitatea fotografiilor si experienta fotografului conteaza! Criteriul vostru principal de care sa tineti seama la angajarea unui fotograf pentru starea civila este portofoliul sau in domeniul fotografiei.

Servicii profesionale de

Fotograf profesionist la starea civila.

De ce este necesar sa apelezi la un profesionist? Va amintiti, poate, cununiile civile ale unor prieteni sau cunostinte la care ati fost invitati. Uneori, fotografiile lasa de dorit, in ciuda solemnitatii evenimentului. Asta datorita lipsei unui fotograf profesionist ce sa le fie aproape. Daca te gandesti la o cunuinie civila, acesta este un eveniment important, asa ca merita sa il onorati cum trebuie prin fotografii si filmari la cununia civila. Ce este special la locatiile unde se desfasoara cununia civila? In general locatiile de la starea civila sector 1, 2, 3, 4, 5, 6, daca va programati cununia civila in Bucuresti, sunt locuri deosebite si cu o arhitectura frumoasa. Fotografiile de la starea civila va vor impresiona, in special daca ele sunt facute de un fotograf profesionist. Se poate realiza o sedinta foto dupa cununia civila intr-una dintre locatiile:

 • Sedinta dupa cununia la sector 1: parcul Herastrau
 • Dupa cununie la sectorul 2: parcul IOR, cartierele vechi al Bucurestiului
 • Sedinte dupa cununie la starea civila sector 3: centrul vechi din Bucuresti
 • Sedinte cununie de la sect. 4: parcul Carol si Tineretului
 • Fotografii cu miri dupa cununia civila sect. 5 in parcul Moghioros, Tineretului
 • Fotografii dupa cununia de la sectorul 6 in Gradina Botanica, Cotroceni
Casatoria este un eveniment cu adevarat minunat. Nu veti mai repeta aceasta experienta, sau cel putin asa credem toti…De aceea, a apela la un fotograf cununie civila Bucuresti este necesar pentru a va asigura ca veti avea cele bune amintiri de la cununia voastra civila. Nu putine au fost situatiile cand cei care s-au casatorit la primarie au fost nevoiti sa caute in regim de urgenta un fotograf. Dar, urgenta inseamna adeseori si un lucru facut insuficient de bine.

Cununie Katia si Radu

Fiecare sedinta la starea civila si dupa cununie este diferita fata de celelalte la care am mai participat inainte. Ne-am bucurat impreuna de fiecare clipa premergatoare sedintei foto.

Sedinta cu Adelina si Radu

Pentru Radu si Adelina, sedinta foto dupa cununia civila a fost foarte relaxanta si naturala. Isi doreau sa organizam aceasta sedinta in parcul Cismigiu din Bucuresti, iar rezultatul se poate vedea imediat din fotografiile realizate in mijlocul naturii.

Doriti sa admirati peste ani pozele de la

Cununia de la starea civila?

Un cuplu fericit va avea mereu parte de cele mai frumoase amintiri! Cele mai bune poze cununie civila sunt cele pe care le face un fotograf profesionist, sfatuindu-se cu cei doi miri. Este nevoie de discutii prealabile cu fotograful pentru a-i spune exact ce va doriti ca el sa accentueze in fotografiile voastre de nunta. Nu trebuie sa va concentrati asupra numarului de poze cununie civila, caci altfel e posibil sa fiti dezamagiti. Calitatea fotografiilor conteaza! Acesta trebuie sa fie criteriul vostru principal de care sa tineti seama. Momentele pe care un fotograf cununie civila trebuie sa le surprinda:

 • Instantanee de la intalnirea mirilor cu invitatii
 • Intrarea in sala de la starea civila
 • Fotografii cu mirii si invitatii in interior
 • Semnarea actelor
 • Iesirea mirilor si podul de flori
 • Fotografii cu invitatii
 • Sedinta foto dupa cununia civila

Servicii foto pentru cununii

Prefer sa ma întalnesc cu viitorii miri cel putin o data pentru a discuta programul si cum va decurge fiecare sedinta foto. Ideal este sa facem si o sedinta foto de logodna înainte, pentru a ne obisnui sa lucram împreuna. 

Cum gasesti

Servicii de fotografie la cununie civila

Atunci cand veti cauta servicii foto cununie civila va sfatuiesc sa va ganditi la intregul pachet de sevicii. Nu numai fotografiile propriu-zise in format digital sunt importante. E important ca ele sa fie prelucrate cu pricepere si sa aveti la dispozitie un album special conceput de fotograf. Multi miri opteaza pentru albume de tip fotocarte, insa exista numeroase alte variante. In functie de ceea ce preferati, albumul foto de nunta poate fi personalizat in stil clasic, modern, retro etc. De asemenea, prin servicii foto cununie civila, ne referim la intreaga colaborare pe care o aveti cu fotograful. usa starii civile, iar totul parea ca a stat in loc pentru ei.

Cununie Miruna si Florin

Prefer sa ma întalnesc cu viitorii miri cel putin o data pentru a discuta programul si cum va decurge fiecare sedinta foto. Ideal este sa facem si o sedinta foto de logodna înainte, pentru a ne obisnui sa lucram împreuna. 

Ce trebuie sa faceti pentru a gasi cea mai buna

Oferta si pachete foto cununie civila?

Atunci cand incepeti sa va organziati cununia civila, e bine sa cautati o oferta si pachete foto cununie civila. Optand pentru un pachet intreg de servicii foto de nunta, veti beneficia de un pret mai bun. Experienta ne-a dovedit ca multi clienti care doreau doar un serviciu foto de nunta au mai apelat la noi in multe situatii. Ei si-au dat seama ca isi doreau sa imbunatateasca acea experienta minunata a zilei nuntii si sa surprinda mult mai multe amanunte in marea zi a vietii lor de cuplu.