Fotograf cununie civila Bucuresti

Calitatea fotografiilor si experienta fotografului conteaza! Criteriul vostru principal de care sa tineti seama la angajarea unui fotograf la cununia voastra civila este portofoliul sau general in domeniul fotografiei. Casatoria este un eveniment cu adevarat minunat. Nu veti mai repeta aceasta experienta. De aceea, a apela la un profesionist cand e vorba de servicii de fotograf cununie civila Bucuresti este necesar pentru a va asigura ca veti avea cele bune amintiri de la cununia voastra.

Servicii profesionale de fotograf la starea civila.

De ce este necesar sa apelezi la un profesionist? Va amintiti, poate, cununiile civile ale unor prieteni sau cunostinte la care ati fost invitati. Uneori, fotografiile lasa de dorit, in ciuda solemnitatii evenimentului. Asta datorita lipsei unui fotograf profesionist ce sa le fie aproape. Daca te gandesti la o cununie civila, acesta este un eveniment important, asa ca merita sa il onorati cum trebuie prin fotografii facute de un profesionist.

Ce este special la locatiile unde se desfasoara cununia civila? In general locatiile de la starea civila sector 1, 2, 3, 4, 5, 6, daca va programati cununia civila in Bucuresti, sunt locuri deosebite si cu o arhitectura frumoasa. Fotografiile de la starea civila va vor impresiona, in special daca ele sunt facute de un fotograf profesionist. Nu putine au fost situatiile cand cei care s-au casatorit la primarie au fost nevoiti sa caute in regim de urgenta un fotograf. Dar, urgenta inseamna adeseori si un lucru facut insuficient de bine.

Se poate realiza o sedinta foto dupa cununia civila intr-una dintre locatiile:

 • Sedinta dupa cununia la sector 1: parcul Herastrau
 • Dupa cununie la sectorul 2: parcul IOR, cartierele vechi al Bucurestiului
 • Sedinte dupa cununie la starea civila sector 3: centrul vechi din Bucuresti
 • Sedinte cununie de la sect. 4: parcul Carol si Tineretului
 • Fotografii cu miri dupa cununia civila sect. 5 in parcul Moghioros, Tineretului
 • Fotografii dupa cununia de la sectorul 6 in Gradina Botanica, Cotroceni
Fotografii Katia si Radu

Fiecare sedinta la starea civila si dupa cununie este diferita fata de celelalte la care am mai participat inainte. Ne-am bucurat impreuna de fiecare clipa premergatoare sedintei foto.

>Fotografiile de la cununie
Foto Adelina si Radu

Pentru Radu si Adelina, sedinta foto dupa cununia civila a fost foarte relaxanta si naturala. Isi doreau sa organizam aceasta sedinta in parcul Cismigiu din Bucuresti, iar rezultatul se poate vedea imediat din fotografiile realizate in mijlocul naturii.

>Sedinta dupa cununie

Doriti sa admirati peste ani fotografiile de la starea civila?

Un cuplu fericit va avea mereu parte de cele mai frumoase amintiri! Cele mai bune poze cununie civila sunt cele pe care le face un fotograf profesionist, sfatuindu-se cu cei doi miri. Este nevoie de discutii prealabile cu fotograful pentru a-i spune exact ce va doriti ca el sa accentueze in fotografiile voastre. Nu trebuie sa va concentrati asupra numarului de poze cununie civila, caci altfel e posibil sa fiti dezamagiti. Calitatea fotografiilor conteaza! Acesta trebuie sa fie criteriul vostru principal de care sa tineti seama. Momentele pe care un fotograf cununie civila trebuie sa le surprinda:

 • Instantanee de la intalnirea mirilor cu invitatii
 • Intrarea in sala de la starea civila
 • Fotografii cu mirii si invitatii in interior
 • Semnarea actelor
 • Iesirea mirilor si podul de flori
 • Fotografii cu invitatii
 • Sedinta foto dupa cununia civila
Sedinta Andrada si Mircea

Prefer sa ma întalnesc cu viitorii miri cel putin o data pentru a discuta programul si cum va decurge fiecare sedinta foto. Ideal este sa facem si o sedinta foto de logodna înainte, pentru a ne obisnui sa lucram împreuna. 

>Foto de la cununie

Cum gasesti servicii de fotografie pentru cununii civile

Atunci cand veti cauta servicii foto pentru cununia civila va sfatuiesc sa va ganditi la intregul pachet de sevicii. Nu numai fotografiile propriu-zise in format digital sunt importante. E important ca ele sa fie prelucrate cu pricepere si sa aveti la dispozitie un album special conceput de fotograf. Multi miri opteaza pentru albume de tip fotocarte, insa exista numeroase alte variante. In functie de ceea ce preferati, albumul foto de nunta poate fi personalizat in stil clasic, modern, retro etc. De asemenea, prin servicii foto cununie civila, ne referim la intreaga colaborare pe care o aveti cu fotograful.

Poze Miruna si Florin

Prefer sa ma întalnesc cu viitorii miri cel putin o data pentru a discuta programul si cum va decurge fiecare sedinta foto dupa cununie. Ideal este sa facem si o sedinta foto de logodna înainte, pentru a ne obisnui sa lucram împreuna. 

>Fotografiile dupa starea civila

Cum gasesti ce mai buna oferta si pachete foto cununie civila?

Atunci cand incepeti sa va organziati cununia civila, e bine sa cautati o oferta mai larga de servicii. Optand pentru un pachet intreg de servicii foto de nunta, veti beneficia de un pret mai bun.