Fotograf evenimente Bucuresti

Ca profesionist in fotografierea evenimentelor, te asigur ca voi tine cont de toate sugestiile tale si voi face tot posibilul sa surprind exact acele detalii pe care ti le doresti. La ce tip de evenimente am fost invitat ca fotograf evenimente Bucuresti. De-a lungul timpului, am observat ca nici o mare companie nu isi permite sa nu investeasca in propria ei imagine. Ulterior, dupa ce brandul este renumit, el este consolidat prin numeroase manifestari la care sunt invitati speakeri celebri, influenceri, blogeri si multi alti profesionisti in domeniu. E evident faptul ca toti sunt admirati de public si acesta e motivul pentru care se apeleaza la ei.

Servicii de fotografie pentru evenimente business, corporate

Nu ezita sa ma contactezi pentru servicii foto sau video la un eveniment de firma, corporate, conferinte, targuri si expozitii. Orice eveniment important pentru tine va deveni la fel de important si pentru mine în momentul în care vei decide ca ai nevoie de un fotograf corporate. Am avut ocazia, nu de putine ori in viata, sa fiu fotograf la astfel de evenimente. Totul se rezuma la o singura fraza: a fi fotograf la evenimente difera de absolut orice tip de fotograf, iar efortul investit intr-un eveniment business sau un eveniment de prezentare este incomparabil.

Serviciile de fotograf corporate acopera urmatoarele evenimente:

  • Conferinte
  • Petreceri
  • Lansari produs
  • Promovare online
  • Evenimente bussines
  • Concursuri
  • Evenimente publice
Fotografii pentru companii

Trebuie sa stii cum sa anticipezi anumite momente, cum sa te pregatesti pentru cele mai importante dintre ele si ce sa surprinzi din acel eveniment pentru a crea o imagine de ansamblu a acestuia.

>Pentru firme si companii
Foto la spectacole

Un profesionist încearcă să pătrundă nu doar vizualul din fața obiectivului, ci încearcă să aducă în prim plan și atmosfera, sentimentele de pe chipul și din sufletul personajelor.

>Foto premii si concursuri
Evenimente de moda

Un fotograf are rar ocazie sa surprinda astfel de creatii, asa incat acest moment a fost binevenit, iar fotografiile realizate in cadrul acestor prezentari au fost cu siguranta reprezentative pentru ceea ce inseamna un shooting foto la o prezentare de moda.

>Pentru creatori de moda

Foto la conferinte de business

Care sunt diferentele in momentul in care esti fotograf la un eveniment business? Una din aceste diferente si poate cea mai notabila este reprezentata de responsabilitate. Esti invitat ca fotograf pentru a surprinde o prezentare, un discurs, o sedinta, un workshop sau o lansare de brand (poate lansarea unui nou model auto) in care s-au investit zeci de mii de euro din partea unei autoritati intr-un anumit domeniu. La nivel de marketing acest eveniment iti spune ceva. Ceea ce iti spune acest eveniment apasa pe umerii tai mai greu decat rucsacul cu intreaga aparatura necesara unui fotograf profesionist.

Responsabilitatea, asumarea unui risc si obligatiile la care te inhami aici nu mai reprezinta doar niste cuvinte de scris in portofoliu pentru ca dau bine la public. Sunt niste termeni ce capata proportii astrologice (cam la fel de mari cat clauzele contractuale pe care le ai de suportat daca gresit). Si crede-ma, nu-ti permiti sa gresesti!

Petreceri firme, corporatii

Niciun astfel de moment important nu trebuie ratat, caci fotografiile pe care eu le fac vor ramane peste ani si vor oferi publicului o imagine a vietii interne a acelei companii si a profesionalismului ei.

>Petreceri corporate
Servicii pentru targuri Romexpo

Una dintre problemele majore care au fost discutate la summit a fost risipa alimentară, de care, din pacate, nu multă lume este conștientă.

>Fotograf targuri
Promovarea brand

Momentele importante, interesul arătat de public, entuziasmul invitaţilor de pe scenă – toate trebuie surprinse cu atenţie pentru ca albumul final să transmită cât mai mult din spiritul evenimentului.

>Fotograf branding

Promovarea evenimentelor business

Gandeste-te la un contract pe care il semnezi in postura unui fotograf de eveniment si gandeste-te ca firma ce te-a platit lanseaza un nou model de masina pe piata. Produsul acesta trebuie sa atraga anumiti investitori poate, iar drumul lui nu se sfarseste dupa taierea tortului, nici a doua zi de dimineata. Din contra, drumul lui de abia incepe. Ai pe spate presiunea catorva ani in care s-a investit probabil in construirea acelui model auto. De asemenea, ai in spate imaginea si potentialul unor oameni, oameni pentru care produsul va fi reprezentat de pozele pe care le scoti in acea sedinta foto profesionista.

Fotografii promovare

Bucurestiul a fost nominalizat ca punct de oprire pentru milionarii colectionari de masini luxoase si exotice, in detrimentul Istambulului.

>Foto auto
Fotograf food

Au fost degustate delicatese din Romania, Franta, Italia si Liban, dupa ce totul a fost preparat la fata locului, s-a discutat despre responsabilitatile profesionistilor din domeniul gastronomiei, si s-au facut demonstratii culinare.

>Evenimente food, Horeca
Concursuri si zilele oraselor

La final, albumul va fi perfect pentru colectia ta personala, dar îl vei putea folosi cu succes si în promovarea evenimentului, fie ca vei dori sa printezi fotografiile sau sa le postezi online.

>Servicii media zilele orasului

Fotografii la targuri si expozitii

Inca mai crezi ca a fi fotograf este o joaca? Gandeste-te cat de mult va inclina balanta prin prezenta in calitate de fotograf la o prezentare a unui brand national. Iar acum gandeste-te ca balanta are doua parti. Hai sa comparam cu un botez!  Bebelusul nu le-a iesit in poze si tu nu te-ai concentrat pe momentele importante ale petrecerii. Toti prietenii si cunoscutii vor sti ca nu ai fost un fotograf profesionist si nu ti-ai facut treaba si uite asa ai pierdut cativa clienti. Acum gandeste-te ca ai suparat un CEO ale carui buzunare tin o cifra de afaceri de milioane de euro pe an. Ghici cate cunostinte de-ale lui (si din ce cercuri) vor sti ca tu nu ti-ai facut treaba in calitate de fotograf? Ce zici? Care-i situatia mai neplacuta pentru portofoliul tau?

Promovare pe social media

După o săptămână petrecută în tumultul şi aglomeraţia Bucureştiului, Competiţia ecvestră Karpatia Horse Trials a venit ca o deconectare totală pentru toţi cei prezenţi.

>Promovare brand
Fotografii concerte

Scopul meu a fost să imortalizez acest concert ca pe o experienţă unică, nerepetabilă. Cred că am reuşit, pentru că de fiecare dată când mă uit pe albumul foto final, parcă sunt transportat în timp, înapoi la acea seară magică.

>Fotograf concerte
Fotografii masini

Fotografiile vor trebui să reflecte întreaga poveste a fiecărei mașini, iar un fotograf va trebui să cuprindă într-o fotografie o întreagă prezentare a mașinii, cu tot cu detaliile ei spumoase și cu întreaga poveste măcinată de timp și de istorie.

>Fotograf masini

Lansari produse si servicii

Cam cate poze face un fotograf la o astfel de ocazie? Raspunsul este unul simplu, cu o argumentare la fel de simpla: sute, deoarece fiecare miscare din cadrul unui eveniment are o conotatie puternica in planul de marketing al corporatiilor din spate. Genul de evenimente inseamna networking pentru organizatii si pentru oamenii din spatele cortinelor. Asadar, s-ar putea ca o strangere de mana ce tie ti se pare banala sa reprezinte pentru ei un scenariu bine pus la punct si gandit luni bune. Poate personajele ce-si strang mana sunt mai importante decat evenimentul in sine pentru viitorul unor afaceri profitabile.

Tu va trebui sa fii cel care se pune in pielea lor si va trebui sa gandesti ca o echipa intreaga de fotografi, pentru a putea surprinde exact ce e esential la acel eveniment. Asadar, un fotograf va avea de facut si de editat sute de poze la un eveniment, spre deosebire de ceva restrans, intre un grup familial, intre cercuri de anturaje etc.

Foto la expozitii

Dan Popovici consideră artistul sticlar un „artizan al transparenţei”, iar în teza lui de doctorat în domeniul artelor vizuale a abordat problematica opticii şi a implicaţiilor artistice ale reprezentărilor ştiinţifice.

>Fotografii vernisaje si expozitii
Evenimente in aer liber

Cred că fotografiile reuşesc să redea sentimentul de aventură de care jucătorii de airsoft au parte în timp ce fac strategii şi iau decizii ce va afecta întreaga echipă.

>Servicii foto team buildinguri
Fotograf sport

Nu sunt uşor de imortalizat, mai ales atunci când ai impresia că totul se mişcă mult prea repede în jurul tău şi că s-ar putea să ratezi un moment important dacă nu eşti cu ochii în patru.

>Servicii fotografie evenimente sportive

Poze profesionale la conferinte

Ce standard de calitate impune un eveniment pentru un fotograf profesionist? E un lucru sa incerci sa pui mirii intr-o lumina mai buna sau sa scoti o umbra nedorita intr-un program de editare grafica si e cu totul altceva sa ilustrezi un obiect de zeci, sute de mii de euro intr-o fotografie de produs. O masina are in medie 8000 de piese distincte. Fiecare piesa reprezinta ceva in interiorul acelui produs pe care esti platit ca fotograf de eveniment sa-l surprinzi.

Cam care crezi ca e complexitatea unei asemenea poze si cam ce atentie la detalii trebuie sa ai ca sa o faci cum trebuie si sa o editezi intr-un mod favorabil din punct de vedere al marketingului si promovarii viitoare pe piata? Astea sunt diferentele de baza pe care un fotograf le va resimti adanc in noapte, atunci cand orele lui de somn se scurg in fata unui monitor plin cu zeci de cadre.

Promovarea cursurilor

Un asemenea eveniment va avea mare succes şi pe viitor. Şcoala Agatonia este cel mai temerar proiect al Asociaţiei Gaspar, Baltasar & Melchior.

>Promovare evenimente
Servicii fotograf concursuri

Senzaţia de zbor pe care ţi-o dau aceşti oameni este unică, şi mă bucur că am avut ocazia de a o surprinde în fotografii.

>Fotografie pentru concursuri

Servicii de fotografie si video pentru firme

Asta face un fotograf profesionist, asta fac si eu si-mi place la nebunie. Daca vrei sa te convingi, poate ma inviti la urmatorul tau eveniment. Una dintre calitatile unui fotograf trebuie sa fie versatilitatea. Poate sa fie vorba de expozitii, concerte, de un eveniment corporativ, sau sedinte foto copii. Eu voi sti sa ma adaptez situatiei si locatiei, si voi lucra împreuna cu tine pentru a aduce la viata viziunea pe care ti-o doresti. Pâna acum am avut ocazia sa fotografiez foarte multe evenimente deosebite si interesante. Nu numai ca acestea mi-au pus la încercare imaginatia si creativitatea, dar mi-au si oferit o ocazie unica de a învata lucruri noi, de a cunoaste oameni extraordinari, si de a ma simti bine laolalta cu cei care participau la eveniment. Fotografia este, fara discutie, o meserie superba! Un fotograf profesionist corporate nu îsi poate dori nimic mai mult decât sa fie pus în situatii noi si neasteptate. Noutatea este totul!

Daca doresti sa apelezi la serviciile mele pentru realizarea unui album foto de eveniment, sfatul meu este sa ma contactezi din timp pentru a ne putem întâlni. Este important sa îmi povestesti cât mai multe despre activitatea pe care urmeaza sa o imortalizez, pentru ca asta ma va ajuta pe mine sa îmi dau seama ce îti doresti de la albumul foto final.

Fiecare eveniment are personalitatea lui, care depinde enorm de oamenii care participa, de locul si timpul desfasurarii, si de tema în sine. Sunt evenimente care cer fotografii pline de viata si miscare, în timp ce sunt evenimente care se cer a fi fotografiate în lumini calde, bine echilibrate, pentru a sugera un sentiment de liniste si pace. Spre exemplu, daca este vorba de o expozitie de arta, planul meu va fi unul, iar daca este vorba de un maraton sau un concurs sportiv, planul meu va fi cu totul altul. Te invit sa „rasfoiesti” albumele foto de pe aceasta pagina si sa citesti descrierile. Vei vedea ca nu accept un proiect pâna nu fac putina cercetare si aflu exact despre ce e vorba.