Ne putem auzi la: 0722 40 60 80 contact@degalfoto.ro

Concert Narcotango Bucuresti-fotograf concerte Bucuresti

Concert Narcotango Bucuresti- fotograf concerte Bucuresti

A fost o onoare pentru mine să fotografiez concertul Narcotango. Nimic nu este mai frumos decât să lucrezi pe muzică bună, iar ca fotograf profesionist pot adesea îmbina utilul cu plăcutul. Atmosferă sublimă, muzică de cea mai bună calitate, coregrafie de excepţie… ce îţi poţi dori mai mult de la un eveniment care îmbină perfect muzica şi dansul? Când am aflat că Narcotango concertează în Bucureşti, am ştiut că trebuie să fiu acolo.

E nevoie de talent şi creativitate pentru a surprinde emoţiile pe care artiştii le transmit pe scenă. M-am folosit de lumini, umbre, unghiuri interesante şi cadre variate pentru a reda sensibilitatea muzicii şi căldura atmosferei. Cred sincer că fotografiile finale reflectă mult mai mult decât mesajul pe care artiştii au vrut să îl transmită. În egală măsură, reflectă trăirile celor din faţa scenei, celor care s-au lăsat fermecaţi de spectacol şi de acordurile muzicii. Scopul meu a fost să imortalizez acest concert ca pe o experienţă unică, nerepetabilă. Cred că am reuşit, pentru că de fiecare dată când mă uit pe albumul foto final, parcă sunt transportat în timp, înapoi la acea seară magică.

Narcotango a fost fondată de compozitorul şi producătorul Carlos Libedinskyn când a început să ia lecţii de tango după o perioadă în care experimentase genuri muzicale precum rock, pop, blues, muzică medievală şi renascentistă. Muzica trupei a fost folosită de cei mai importanţi coregrafi din Argentina.

MENU

Back

Share to