Ne putem auzi la: 0722 40 60 80 contact@degalfoto.ro

Fotograf evenimente corporate Bucuresti

Corporate Matching Event este un eveniment de business networking informal care urmareste identificarea oportunitatilor de afaceri între participantii prezenti.

Antreprenori, manageri, consultanţi şi freelanceri s-au întâlnit într-un mediu relaxat şi plăcut pentru a face cunoştinţă, schimb de experienţă, şi pentru a lega parteneriate de durată. Ca fotograf profesionist, a fost o plăcere pentru mine să particip la acest eveniment şi să imortalizez cele mai importante momente.

Evenimentul organizat de Young Professionals Club a inclus un workshop de networking, precum şi discuţii despre dezvoltarea personală şi perspectivele pieţei. Am avut ocazia de a cunoaşte oameni interesanţi, de succes, de a crea relaţii de lungă durată, şi de a învăţa lucruri noi de la cei mai buni în domeniul lor. Principalul avantaj al networking-ului profesionist este lărgirea reţelei de contacte în mediul de business. Toată lumea s-a simţit foarte bine, a socializat şi s-a implicat în activităţile propuse de organizatori.

De ce este important să ai un fotograf profesionist la un asemenea eveniment? Fotografiile din albumul realizat pentru Corporate Matching Event au fost folosite pentru promovare. Dacă ai un eveniment de acest fel, câteva fotografii postate mai târziu pe reţelele de socializare vor ajuta foarte mult la creşterea awareness-ului. Oamenii află de existenţa evenimentului, văd ce se întâmplă în cadrul lui, apoi s-ar putea să decidă că vor să participe la următorul. Precum vezi, este un mod ideal de a face marketing de calitate.

@alin_g_g

MENU

Back

Share to

Daca ai nevoie de serviciile unui fotograf profesionist Bucuresti ce implica sedinte foto in studio foto Bucuresti sau de un fotograf de nunta profesionist in Bucuresti
Facebook Degalfoto.ro
Bucuresti | Romania | 0722 40 60 80 | contact@degalfoto.ro