Ne putem auzi la: 0722 40 60 80 contact@degalfoto.ro

Fotograf Bucuresti – Mestesugul transparentei-Dan Popovici

.

Fotograf evenimente Bucuresti la vernisajul expozitiei- Mestesugul transparentei- semnata de Dan Popovici

Expozitia Mestesugul transparentei, semnata de Dan Popovici, a fost o adevarata experienta pentru mine ca fotograf evenimente.

Lucrările mi-au oferit ocazia de a mă folosi din plin de lumină şi umbre pentru a reda transparenţa deosebită a sticlei. Este incredibil ce poate face un artist din simpla sticlă pe care noi o luăm adesea ca atare.

Am încercat cele mai diverse unghiuri pentru a prinde simplitatea şi sensibilitatea acestui extraordinar artist, Dan Popovici. Fiecare exponat spune o poveste, iar fiecare vizitator se reflectă diferit în miile de faţete ale sticlei. Culori inedite, transparenţe acolo unde nu te-ai fi aşteptat să fie, forme care ascund mesaje subtile… Aş putea continua la nesfârşit cu impresiile şi emoţiile pe care această expoziţie mi le-a lăsat. A fost o reală provocare pentru mine să imortalizez această artă unică a transparenţei aşa cum merită imortalizată.

Câteva cuvinte despre artist:

Dan Popovici predă discipline artistice şi tehnologice ale sticlei în cadrul Universităţii Naţionale de Arte Bucureşti. Este membru al Uniunii Artiştilor Plastici şi participă frecvent la expoziţii şi simpozioane naţionale şi internaţionale ale artei sticlei. Dan Popovici consideră artistul sticlar un „artizan al transparenţei”, iar în teza lui de doctorat în domeniul artelor vizuale a abordat problematica opticii şi a implicaţiilor artistice ale reprezentărilor ştiinţifice.

 

MENU

Back

Share to