Ne putem auzi la: 0722 40 60 80 contact@degalfoto.ro

Fotograf de moda Bucuresti- Fashion Week

.

.

.

 

Prima zi #SFW2016 a fost plina de creatii excentrice ale unor designeri renumiti. In cadrul unei asemenea zile un fotograf de moda putea realiza un shooting foto de calitate, axat fiind pe operele de arta ale urmatorilor designeri:

Snezana Dakic – o adepta a eficacitatii in modeling. Creeaza haine prin combinarea mai multor elemente si da o atitudine aparte fiecarui model ce-i imbraca creatiile. A aratat desori lumii ca modeling-ul se poate face si fara milioane de dolari, iar stilul nu inseamna neaparat o suma.

Ana Vasilzevic – Colectia sa, Silent Spectra, a reprezentat excentricul. Podoabele unice in combinatie cu salopetele duo – color (albastru – negru) au umplut scena si au pus in valoare fiecare fotomodel. Scopul unui fotograf de eveniment profesionist este sa surprinda in fotografiile sale toate aceste momente si sa le redea privitorilor intr-un mod cat mai fidel.

Fotograf de moda Bucuresti la Fashion Week Serbia 2016-cand ai ocazia sa fotografiezi un eveniment international, iei biletul, iti faci bagajul si ai disparut.

Trebuie sa profiti de orice oportunitate pentru a realiza un portofoliu complex cu fotografii profesionale. Fotograf de evenimente din Bucuresti in vizita la Serbia Fashion Week 2016. Asta a fost situatia in cadrul evenimentului Serbia Fashion Week 2016. In cadrul unui asemenea eveniment axat pe o multitudine de prezentari de moda si plin de momente artistice, poti realiza un shooting foto profesional si iti poti imbunatati portofoliul cu un book foto extrem de divers.

Katarina Andrejic si Gaetano au fost urmatorii artisti ce si-au prezentat creatiile. Colectiile lor au impodobil fotomodelele de misticism. Muzele din cultura antica si vestimentatiile cu puternic accent mitologic si-au facut aparitia in fata obiectivului, lasand impresia unei atmosfere de poveste, o atmosfera in care realitatea se impleteste cu fantasticul si ia forma celor mai excentrice vesminte, purtate de fotomodele exceptionale. Un fotograf de evenimente din Bucuresti are rara ocazie sa surprinda astfel de creatii, asa incat acest moment a fost binevenit, iar fotografiile realizate in cadrul acestor prezentari au fost cu siguranta reprezentative pentru ceea ce inseamna un shooting foto la o prezentare de moda.

Ljiljana Vujanovic a fost prezenta si ea cu o minunata reprezentatie de smart appeal. Eleganta si stilul au predominat, asa incat, pentru un fotograf profesionist de evenimente, acest episod din #SFW2016 putea fi un real success in ceea ce priveste imbogatirea portofoliului cu foarte multe cadre axate pe diversitate si creativitate.

Concluziile unui fotograf de evenimente din Bucuresti in urma unui shooting foto la #SFW2016

In urma derularii acestui eveniment, privind lucrurile din postura unui simplu fotograf de evenimente din Bucuresti, a fost oportunitate de luat in calcul si o aventura artistica prezenta mea la Serbia Fashion Week 2016. Aceasta este una dintre cele mai complexe și interesante experiențe pe care am trăit-o în postura unui simplu fotograf de evenimente din București.

Daca ești fotomodel sau pur și simplu ai nevoie și tu de un shooting foto profesionist, poți apela cu încredere la serviciile mele.
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

MENU

Back

Share to