Ne putem auzi la: 0722 40 60 80 contact@degalfoto.ro

Sedinte foto copii si familie in Bucuresti

Fotograf profesionist copii
ALESIA
sedinta foto copii Bucuresti. Fotograf profesionist. Fotograf Bucuresti
DAMIAN
poze fotografii locatii peteceri copii bucuresti
PETRECERE EVA
Sedinta foto copii Bucuresti. Sedinta foto de familie in Bucuresti
MARIA
Sedinta foto copii Bucuresti
CRISTINA SI ANDREEA
fotograf aniversar petreceri onomastica copii
PETRECERE IOANA
Sedinte foto copii in Bucuresti
AMALIA
Sedinte foto copii in Bucuresti
LESLIE GIRL’S
Fotograf petreceri Bucuresti corporate copii
FOTOGRAF PETRECERI BUCURESTI

Despre sedinta foto copii si realizarea unei sedinte foto copii si familie in Bucuresti.

Ca fotograf profesionist ce realizeaza sedinte foto in Bucuresti, stiu cat este de important pentru clientii mei sa imortalizeze cele mai deosebite momente din viata de familie.

Sedinte foto copii, aniversari, petreceri, sarbatori petrecute cu cei dragi – toate aceste clipe merita propriul album foto. În ziua de azi, toata lumea detine un aparat foto sau un telefon cu o camera foto cel putin decenta. Totusi, daca este vorba de un eveniment cu adevarat deosebit, recomand sa apelezi la un fotograf profesionist care va sti sa surprinda fiecare detaliu. Fotografia de familie si nunta precum si sedinta foto copii este unul dintre domeniile mele preferate. Iata de ce:

Copiii cresc incredibil de repede si, din pacate, au tendinta de a se îndeparta de familie la un moment dat. Cred sincer ca amintirile sunt cel mai puternic mod de a pastra o legatura stransa. Fotografiile de familie au calitatea extraordinara de a transporta oamenii în trecut si de a-i face sa îsi aminteasca momentele petrecute împreuna în culori vii. Aceste imagini poarta în ele emotii, sentimente, zambete si vise. Peste ani de zile, ele pot servi ca o punte de legatura între prezent si trecut. Nu lasa amintirea a ceea ce a fost si a oamenilor care au fost sa se piarda. Copiii cresc, parintii se schimba, si desi acesta este un proces normal, ar fi pacat sa lasam timpul sa stearga acele zile de soare si fericire în care copiii erau mici, iar parintii erau tineri si usor speriati de provocarile ce îi asteptau. Un album foto de familie realizat de un fotograf profesionist poate surprinde toate aceste amanunte, si mult mai multe lucruri pe care probabil le vei vedea si întelege mult mai tarziu.

Aceste sedinte foto copii poate fi realizate acasa, in studio foto sau în natura.

Daca vremea permite, recomandarea mea este sa organizam o sedinta foto în natura, eventual într-un parc, la un picnic. Desigur, aceasta este doar o sugestie, si te invit sa vii cu propriile idei. Arunca o privire pe albumele de la sedinte foto copii de mai jos, contacteaza-ma si spune-mi ce îti doresti de la albumul tau foto. Fotografiile pot avea o tema anume. Ar putea fi vorba de ziua de nastere a copilului, sau ar putea fi vorba de o surpriza pe care vreti sa o pregatiti bunicilor: un album foto doar pentru ei. In calitate de fotograf evenimente Bucuresti, eu voi fi alaturi de tine si de familia ta pentru a ma asigura ca fotografiile vor fi exact asa cum ti le doresti.

Fiecare familie este deosebita si are o dinamica proprie, unica. Fiecare copil are o personalitate puternica, iar rolul meu este acela de a o surprinde si a o reda prin fotografiile pe care le fac. De aceea fotografia de familie este atat de speciala: nu surprinde numai oameni si momente; surprinde emotii, trairi, si înfatiseaza fidel relatia stransa dintre membrii familiei. Peste ani, albumul foto final va întari si mai mult aceasta relatie de fiecare data cand parintii si copiii îl vor rasfoi.

  Date personale si despre eveniment

  Nume si prenume *

  Adresa de email *

  Telefon *

  Data evenimentului(AN-LUNA-ZI) Exemplu 2016-08-24

  Tipul evenimentului

  Localitatea unde se va organiza evenimentul

  Comentarii

  MENU

  Back

  Share to