Ne putem auzi la: 0722 40 60 80 contact@degalfoto.ro

Sedinta foto copii Bucuresti – Damian

 

 

De ce presupune o sedinta foto copii un efort suplimentar?

Spune-mi unde ai întâlnit vreodată un spiriduș total detașat de situație, un copil obedient cu care să poți trata aceste situații în mod profesionist?
O să-ți ia ceva timp de gândire această întrebare, iar, din experiența mea, răspunsul se va învârti în același cerc: nu există așa ceva!
Copiii sunt mereu curioși, vor să vadă ce presupune mai exact acel sunet pe care-l face aparatul, ce scoate domnul din acea gentuță și de ce trebuie să stea ei drepți și să privească în ochi acea ciudățenie.
Copiii sunt agitați, exprimă un șir incontrolabil de emoții pe termen scurt, iar tu, în postura unui fotograf profesionist ce oferă ședințe foto pentru copii si familie, trebuie să cunoști exact momentul optim în care vei obține fotografia perfectă, care să combine acest șir de emoții și să afișeze îngerașul în cea mai bună manieră posibilă.
Va trebui să faci acest lucru chiar dacă el se întinde după suzetă, vrea biberonul, plânge după cățelul ce tocmai a trecut pe lângă el, vrea jos din brațe sau o trage pe mami de păr.
Ghici ce? Tu ești singurul om din acest trio ce va trebui să răspundă pentru toate acțiunile sale, însă și pentru acțiunile celor din jur, deoarece se pare că tu deții controlul asupra situației și tu ești cel ce a fost plătit pentru o ședință foto profesionistă.
Prin urmare, indiferent de factori, un fotograf profesionist în ședințe foto pentru copii va trebui să ofere pozele perfecte cu micuțul, trecând cu brio testul răbdării, asumării și expresivității.

La finalul unei sedinte foto pentru copii… care este cea mai multumitoare realizare a unui fotograf profesionist?

În cadrul multor ședințe foto pentru copii am fotografiat de sute de ori până să pot oferi poza perfectă, însă acest lucru nu a fost nicidecum o barieră sau un lucru perceput ca fiind negativ.
Se întâmplă în acest fel deoarece, în calitate de fotograf profesionist, meseria mea este să ating un anumit standard în ceea ce fac și să livrez un produs ce mi-ar plăcea să-l primesc și eu la rândul meu, dacă aș fi în postura clientului.
Acest lucru mă determină să-mi fac meseria cu o plăcere ieșită din comun și poza perfectă pe care o ofer părinților nici măcar nu reprezintă cea mai mare satisfacție. Cea mai mare satisfacție în cadrul unei ședințe foto pentru copii este că la finalul ședinței, te poți bucura și tu de o zi plină de amintiri frumoase și realizezi că ai surprins într-un șir de fotografii ceva ce se va păstra în ani, ceva ce timpul nu va reuși să macine și ceva ce acei părinți vor păstra viu în viața lor până la adânci bătrâneți: emoția de pe chipul gingaș al unui copil.
Așadar, stresul, agitația, frenezia de moment și toate celelalte stări ce îți sunt insuflate de posibila atitudine a unui copil sunt chestiuni irelevante ce vor fi înlocuite de EXPRESIVITATE – calitatea fundamentală a unui fotograf profesionist ce oferă ședințe foto pentru copii in Bucuresti.

MENU

Back
error: Content is protected !!

Share to