Ne putem auzi la: 0722 40 60 80 contact@degalfoto.ro

Sedinta foto familie Bucuresti – Maria

..

De ce fotografie de familie si sedinte foto copii?

O sedinta foto familie realizata in Bucuresti este ideală pentru a oferi copiilor tăi cele mai frumoase amintiri.

Desigur, părinţii au obiceiul de a-şi fotografia micuţii constant, în orice ipostază, fie că fac ceva interesant sau nu. Albumele de familie de la sedinte foto copii realizate de un fotograf profesionist sunt mult mai mult de atât.

Ce cadou poate fi mai potrivit pentru o domnişoară decât o şedinţă foto profesională? Maria a împlinit un an, iar părinţii ei au decis să imortalizeze momentul cu o serie de fotografii deosebite. Lumină, prospeţime, joie de vivre – un picnic în parc, în mijlocul naturii, cu oamenii care contează cel mai mult, a fost alegerea perfectă pentru a exprima bucuria părinţilor şi a fiicei lor, Maria. Iar eu am fost acolo pentru a prinde fiecare cadru şi detaliu al fericirii lor. Maria a fost mai mult decât încântată de cadoul ei. S-a jucat, a râs şi a lăsat camera să-i prindă strălucirea din ochi şi cele mai largi zâmbete. Oglinda a fost accesoriul ei preferat, ceea ce mi-a oferit ocazia de a adăuga şi câteva portrete uşor conceptuale la albumul familiei. Nu numai şedinţa a fost un succes, ci şi întreaga zi. Orele petrecute cu Maria şi părinţii ei m-au umplut de energie şi poftă de viaţă!

Fiecare şedinţă foto familie are o tematică, iar locaţia este aleasă din timp împreună cu părinţii.

Pentru mine este important să fac cunoştinţă cu familia şi să petrec timp cu copilul pentru ca el să fie deja obişnuit cu mine în ziua şedinţei foto. Scopul meu este să surprind personalitatea unică a copilului şi părinţilor în fotografii, magia momentului şi spontaneitatea cu care ei trăiesc clipele petrecute împreună.

 

MENU

Back

Share to