Ne putem auzi la: 0722 40 60 80 contact@degalfoto.ro

Sedinta foto profesionala copii in Bucuresti – Amalia

.

.

.

 

O sedinta foto profesionala copii in Bucuresti pentru micutul tau poate fi cel mai frumos cadou.

Ca fotograf, mai vad un avantaj în a organiza o sedinta foto profesionala copii: aparatul foto îl va ajuta sa capete încredere în sine si sa se adapteze mai repede la situatiile în care toti ochii sunt asupra lui. Copii merita să fie în centrul atenţiei, iar fotografiile se vor transforma în amintiri dragi peste ani şi ani.

Este ceea ce am observat lucrând cu Amalia la aceasta sedinta foto copii. Puţin timidă şi neîncrezătoare, puţin speriată de cameră… Dar la finalul şedinţei foto era în cu totul altă stare de spirit. Doar câteva fotografii au ajutat-o să creadă în ea însăşi, să se bucure de moment, şi să îşi arate entuziasmul fără nici o reţinere.

A fost o placere sa lucrez cu ea la aceasta sedinta foto profesionala copii in Bucuresti deoarece nu a trebuit sa îi dau prea multe indicatii.

Deşi a avut emoţii la început, după ce am făcut primele fotografii şi s-a convins singură că totul merge bine şi nu are de ce să îi fie teamă, Amalia s-a relaxat şi s-a bucurat de ursul mare de pluş, de dulciuri, şi de vremea superbă de afară fără să mai dea atenţie aparatului foto. Amalia este un copil foarte timid, dar şi extraordinar de fotogenic.

Fotografia de familie si realizarea de sedinte foto copii îmi sunt dragi pentru că îmi oferă provocarea de a încerca să surprind personalitatea copiilor şi a părinţilor prin lumină, culoare şi cadre bine alese. Accept de fiecare dată această provocare şi lucrez împreună cu clienţii mei pentru a obţine rezultatul pe care şi-l doresc: un album foto unic care le va păstra amintirile intacte.

MENU

Back

Share to