Ne putem auzi la: 0722 40 60 80 contact@degalfoto.ro

Sedinte foto copii in natura – Andreea

 

 

Sedinta foto copii cu Andreea si Cristina a fost superba.

O zi de toamna plina de soare, ziua perfecta pentru sedinte foto copii in natura. Frunze peste tot, si iarbă de un verde încă proaspat, nuanta care s-a potrivit perfect cu bluzita roz/verde deschis a micuţei mele cliente. În mod clar, întreaga familie se va bucura din plin de acest album foto peste ani şi ani.

De ce este importanta o sedinta foto copii si de familie atunci când copiii sunt mici?

În opinia mea, explicaţia e simplă: cu timpul, micuţii vor uita multe dintre momentele deosebite petrecute alături de părinţi. Vor creşte şi vor lăsa în urmă jocurile şi baloanele, iar multe dintre amintiri se vor pierde. Prin urmare, să apelezi la un fotograf pentru sedinte foto copii pentru a realiza o serie de fotografii de familie este cel mai bun mod de a te asigura că aceste clipe sunt imortalizate pentru când copiii vor creşte şi vor vrea să se întoarcă puţin în copilărie cu gândul şi sufletul.
La şedinţa foto cu Andreea şi Cristina am avut parte de lumină caldă perfectă. Am încercat cât mai multe unghiuri şi cadre, şi m-am străduit să surprind fiecare zâmbet şi fiecare expresie de entuziasm sau mirare a fetiţei. Ea s-a dovedit a fi subiectul ideal, dornică se exploreze parcul şi să îşi arate încântarea în faţa aparatului foto. Uitându-mă la fotografii, nu pot să nu zâmbesc atunci când o văd zâmbind atât de sincer şi inocent la cameră.

MENU

Back

Share to