Ne putem auzi la: 0722 40 60 80 contact@degalfoto.ro

Fotograf la petreceri pentru copii-Maria

 .

 

Fotograf la petreceri pentru copii – aniversare Maria la Hard Rock cafe Bucuresti

Ei bine, imaginează-ţi cum este să fii fotograf la petrecere pentru copii şi să încerci să surprinzi cele mai speciale momente în condiţiile în care toţi copiii din jurul tău aleargă, râd, se joacă, socializează, şi se simt mai bine decât te-ai simţit tu vreodată la o petrecere. În mod clar, un asemenea eveniment poate fi o adevărată provocare. Atunci când vine vorba de o sedinta foto copii la o astfel de petrecerile, adulţii ştiu de la început că nu au nici o şansă să ţină pasul cu micuţii şi cu energia lor debordantă.

Ca fotograf de evenimente si petreceri pentru copii, a trebuit sa fiu cu ochii în patru pentru a imortaliza cele mai amuzante situatii.

Albumul final este absolut superb: plin de zâmbete, ochi stălucitori şi curioşi, culori şi lumini, reflectă întocmai atmosfera din timpul petrecerii. Sărbătorita şi părinţii ei au fost încântaţi de rezultat şi s-au bucurat enorm că au ceva care să le amintească atât de bine de aceste momente fericite.

Petrecerea Mariei a fost un vis. Părinţii ei au vrut să îi facă o surpriză cu totul specială, aşa că s-au asigurat că nimic nu lipseşte. Copiii au fost încântaţi de zâna care le-a pictat ce şi-au dorit pe faţă şi pe corp, s-au jucat cu baloanele, au dansat, şi s-au implicat în toate activităţile sugerate. Ştiu că e incredibil, dar la final, după ce au mâncat tortul, erau gata să ia totul de la capăt. Părinţii s-au retras într-un colţ al camerei şi i-au lăsat pe micuţi să se distreze în voie.

@dealingavrila

MENU

Back

Share to

Daca ai nevoie de serviciile unui fotograf profesionist Bucuresti ce implica sedinte foto in studio foto Bucuresti sau de un fotograf de nunta profesionist in Bucuresti
Facebook Degalfoto.ro
Bucuresti | Romania | 0722 40 60 80 | contact@degalfoto.ro