Ne putem auzi la: 0722 40 60 80 contact@degalfoto.ro

Sedinte foto profesionale copii in Bucuresti-Leslie girl’s

 

.

Propun sa ne întalnim si sa discutam despre cum se organizeaza aceste sedinte foto profesionale copii in Bucuresti, locatie, despre personalitatea copiilor, si despre ceea ce îti doresti ca aceste fotografii sa transmita.

Numai lucrând împreuna vom putea obtine rezultatul pe care îl vizualizezi.

Dacă doreşti să organizezi o şedinţe foto profesionale pentru copii in Bucuresti, îţi stau la dispoziţie. Ochi mari, albaştri şi curioşi, zâmbet sincer şi larg… este imposibil să nu fii fermecat de aceste două fetiţe extraordinare. Fără îndoială, aceasta a fost una dintre şedinţele mele foto preferate. Am avut ocazia de a încerca nişte cadre interesante, de a mă juca puţin cu lumina, şi de a face nuanţele calde ale zilei de vară să se reflecte într-un mod unic în ochii copiilor.

Pentru un copil nu exista cadou mai superb din partea parintilor decât un album foto profesional, realizat in urma unei sedinte foto, care sa îi transporte înapoi în copilarie.

Atât de multe amintiri se pierd pe drum sau se alterează de-a lungul anilor, şi este păcat ca acelaşi lucru să se întâmple cu momentele de fericire pură din primii ani de viaţă. În ziua de azi, părinţii îşi fotografiază copiii în fiecare zi. Indiferent de ceea ce fac micuţii, adulţilor din jur li se pare special şi demn de imortalizat. Totuşi, o şedinţă foto copii poate fi alegerea perfectă atunci când e vorba de un eveniment mai deosebit, deoarece un fotograf profesionist va şti să surprindă toate acele detalii care contribuie la tranformarea unui album foto într-o adevărată maşină a timpului.

@dealingavrila

MENU

Back

Share to

Daca ai nevoie de serviciile unui fotograf profesionist Bucuresti ce implica sedinte foto in studio foto Bucuresti sau de un fotograf de nunta profesionist in Bucuresti
Facebook Degalfoto.ro
Bucuresti | Romania | 0722 40 60 80 | contact@degalfoto.ro