Ne putem auzi la: 0722 40 60 80 contact@degalfoto.ro

Sedinta save the date I Sedinte foto cuplu Bucuresti

Fotograf nunta
IOANA SI FLORIN
Fotograf logodna
ALEXANDRA SI DANIEL
Sedinta foto cuplu Bucuresti
CATALINA SI ROBERT
SEDINTA SAVE THE DATE IN BUCURESTI
ADRIAN SI ANDREEA
SEDINTA FOTO INAINTE NUNTII
CARMEN SI VALENTIN
Sedinta foto cuplu Bucuresti
ELIZA SI GABRIEL
sedinta foto cuplu Bucuresti
LAURA SI PETRU

Pentru mine, o sedinta foto de cuplu si fotografia in general, inseamna sinceritate si comunicare.

E greu sa exprimi in cuvinte ce inseamna-Te iubesc. O fotografie poate fi suficient de explicita si profunda pentru a o exprima. Pentru cei ce s-au hotarat sa devina sot si sotie, aceasta sedinta foto de cuplu, este gratuita.

Aici poti gasi un fotograf pentru a realiza o sedinta foto save the date Bucuresti si imprejurimi. Dupa ce realizezi sedinta foto de cuplu vei putea realiza un album foto deosebit pe care sa il rasfoieşti cu drag peste ani şi ani. Fotografia de logodna este cu totul speciala, şi are calitatea de a surprinde detalii şi stari care doar vin sa îmbogateasca ceea ce urmeaza: nunta. Dragostea, tandretea, promisiunile pe care cei doi şi le fac doar din priviri… totul va fi surprins într-o serie de fotografii de exceptie.

Un fotograf de nunta profesionist va recomanda o şedinta foto de logodna din toata inima. De ce? Da-mi voie sa îti explic modul în care vad eu lucrurile: aceasta şedinta premergatoare nuntii îmi ofera mie, fotograful, ocazia perfecta de a cunoaşte cuplul cu care urmeaza sa lucrez şi de a întelege mai bine preferintele şi viziunea viitorilor miri. Prin urmare, scopul unei astfel de şedinte este dublu: în primul rand, de a oferi îndragostitilor un album cu totul special, şi în al doilea rand, de a face un fel de repetitie înainte de marele eveniment, la care totul trebuie sa decurga perfect.

Cum procedez atunci cand vine vorba de fotografia de logodna?

Mai întai, recomand sa stabilim o întalnire la care sa discutam detaliile. Pentru mine este important sa ne împrietenim şi sa vorbim deschis despre aşteptarile voastre de la şedinta foto de logodna, apoi de la cea de nunta, în cazul în care alegeti sa îmi oferiti tot mie onoarea de a imortaliza cel mai important eveniment din viata voastra. Vom stabili o locatie în functie de preferintele voastre, o zi, şi o tema. Vom lua în considerare absolut tot ce este relevant relatiei voastre. Spre exemplu, daca sunteti amandoi pasionati de istorie, e posibil sa va doriti ca şedinta foto de logodna sa aiba loc într-o locatie încarcata de farmec istoric. Daca amandoi iubiti natura, un parc sau o padure ar putea fi alegerea ideala. Sunt deschis sugestiilor şi sunt pregatit sa fac tot posibilul sa dau viata viziunii voastre.

Desigur, vom discuta putin şi despre culori şi despre hainele pe care intentionati sa le purtati la şedinta foto. Este bine sa va asortati în aşa fel încat fotografiile sa transmita legatura puternica dintre voi. În acelaşi timp, recomand haine lejere, în care sa va puteti simti bine, în largul vostru, şi în care sa va mişcati liber. Spre deosebire de fotografia de nunta, fotografia de logodna este mai putin formala. Ceea ce vrem sa transmitem prin albumul final este buna dispozitie, relaxare, placerea calma şi confortabila pe care o simtiti unul în prezenta celuilalt.

Nu în ultimul rand, şedinta foto de logodna va va spune şi voua, viitorii miri, daca eu sunt fotograful pe care vi-l doriti. Înainte de a ma contacta, va invit sa va uitati pe albumele cu fotografii de logodna de pe aceasta pagina. Totuşi, ştiu ca uneori acest lucru nu este suficient. Pentru o colaborare de succes, viziunile noastre trebuie sa se întalneasca. Relatia dintre fotograf şi client trebuie sa fie stransa şi sincera, şi de aceea este o idee buna sa lucram împreuna la un album de logodna înainte de a face planurile pentru un album de nunta.

  Date personale si despre eveniment

  Nume si prenume *

  Adresa de email *

  Telefon *

  Data evenimentului(AN-LUNA-ZI) Exemplu 2016-08-24

  Tipul evenimentului

  Localitatea unde se va organiza evenimentul

  Comentarii

  MENU

  Back

  Share to