Ne putem auzi la: 0722 40 60 80 contact@degalfoto.ro

Sedinta foto logodna in Bucuresti-Catalina si Robert

.

 

Sedinta foto logodna in Bucuresti cu cei doi a fost mai mult decât un succes. A fost o experienţă frumoasa!

Cătălina şi Robert sunt îndrăgostiţi de natură, prin urmare am ales împreună o locaţie care să ofere fotografiilor lor de logodnă tot ce are natura mai bun de oferit: culorile variate şi intense ale toamnei, lumina caldă strecurându-se printre ramurile copacilor, aerul proaspăt pe care aproape că îl poţi simţi doar uitându-te la albumul lor.  Zâmbetele lor timide, mâinile care se ţineau strâns, ochii care spuneau mai mult decât o mie de cuvinte ar fi putut spune… Am făcut tot posibilul să prind toate aceste detalii în fotografii.

Aşa cum am insistat de la început, Cătălina şi Robert au trăit clipa fără să ţină cont de prezenţa mea. Oricum erau prea absorbiţi unul de celălalt ca aparatul să reuşească să le distragă atenţia. Spontaneitatea lor transpare în fiecare fotografie. Fiecare îmbrăţişare este sinceră, fiecare zâmbet este plin de semnificaţie, şi fiecare gest arată cât de uniţi sunt. Cei doi se simt atât de bine unul în prezenţa celuilalt încât nu au avut nevoie de indicaţiile mele. Şedinţa a decurs fără nici o dificultate, aparatul imortalizând moment după moment.

Pentru mine a fost un privilegiu să lucrez cu un asemenea cuplu. Nu a trebuit decât să ţin pasul cu ei şi să mă asigur că nu ratez nici o subtilitate. Cătălina şi Robert mi-au oferit atât de mult în timpul şedinţei, încât mi-a fost dificil la final să mă hotărăsc asupra fotografiilor pe care să le pun în albumul de pe site. Mi-aş fi dorit să vi le pot arăta pe toate.

MENU

Back

Share to