Ne putem auzi la: 0722 40 60 80 contact@degalfoto.ro

Sedinte foto logodna in Bucuresti-Laura si Petru

O plimbare prin parc, un buchet imens de trandafiri, momente romantice deasupra oglindei liniştite a apei – cam asa as putea rezuma realizarea unei sedinte foto logodna in Bucuresti.

Laura adoră florile, deci trebuia să alegem un parc în care ea să se simtă în largul ei. Petru nu s-a putut abţine să nu îi ofere cei mai frumoşi trandafiri albi chiar înainte de şedinţă. S-au potrivit perfect cu rochia ei în culori vesele.

Laura şi Petru sunt doi romantici incurabili. Tineri, plini de viaţă, dornici să pornească la drum împreună şi pregătiţi să îşi îndeplinească cele mai mari vise. E imposibil să nu îi iubeşti din prima secundă în care îi vezi. Nu numai şedinţa cu ei m-a umplut de energie şi creativitate, dar fiecare întâlnire cu ei. Din momentul în care i-am văzut, nu mi-am dorit nimic mai mult decât să le fiu fotograf de logodnă şi să le ofer cel mai frumos şi mai luminos album posibil.

Vremea nu numai că a ţinut cu noi, dar soarele a bătut atât de tare încât mi-a permis să prind cele mai deosebite nuanţe ale apei şi cerului. Pe acest fundal parcă rupt dintr-un basm, Laura şi Petru s-au ţinut de mână, şi-au zâmbit complice şi s-au îmbrăţişat puternic. Sentimentele sincere pe care le împărtăşesc se văd incredibil de clar în fiecare fotografie. Nu încape îndoială că cei doi au fost făcuţi unul pentru celălalt.

Momentele pe care le-am trăit alături de Laura şi Petru au fost unice, şi nu pot decât să le fiu recunoscător că mi-au permis să imortalizez fericirea lor.

MENU

Back

Share to