Ne putem auzi la: 0722 40 60 80 contact@degalfoto.ro

Sedinta foto inainte nuntii cu Carmen si Valentin

Am avut prilejul sa fiu alaturi de Carmen si Valentin, ca fotograf nunta Bucuresti, in peisajul deosebit al Dobrogei.

Sedinta foto inainte nuntii a fost organizata in decorul spectaculos al fostilor munti Hercinici, cunoscuti si ca muntii Macinului, raspanditi in toata Dobrogea. Carmen si Valentin provin de aici si au dorit neaparat sa organizeze sedinta foto in locurile natale pentru a se simti ca acasa.

Ma incanta alegerea locului pentru sedinta foto a unor cupluri, alegere ce merge adesea spre locuri din copilaria lor sau pe care ei le considera importante pentru relatia lor. Un astfel de loc nu trebuie sa fie neaparat unul luxos sau celebru. Orice cadru natural poate avea potential artistic, totul e sa fie folosit asa cum trebuie de catre fotograf. Totul e sa fim dechisi cu totii spre noi posibilitati si sa luam in calcul si parerea celorlalti.

Vechii munti ai Dobrogei sunt spectaculosi si pot fi un cadru foarte bun pentru o sedinta foto reusita. In ziua in care am colindat alaturi de Carmen si Valentin prin Dobrogea si la malul Marii Negre pot spune ca m-am relaxat si eu alaturi de ei. In pauze, am aflat de la cei doi viitori soti multe lucruri interesante despre aceasta regiune, ceeaa ce ma va ajuta in viitor sa fac alegeri foarte bune de locuri speciale pentru sedinte foto de fotografie nunta.

Aceasta regiune a Romaniei ascunde multe frumuseti si ofera un cadru natural spectaculos tocmai potrivit pentru o sedinta foto inainte nuntii.

Dupa ce ne-am bucurat de frumusetile muntilor Dobrogei, am mers apoi la cazinoul din Constanta, un simbol turistic al orasului de la malul Marii Negre. Se putea citi pe chipurile lor ca marea le “vorbeste” diferit fata de alti oameni. Cine a petrecut atat de multi ani aici stie cum sa priveasca lucrurile dintr-o alta perspectiva.

Alaturi de Carmen si Valentin am reusit sa spunem o poveste frumoasa de dragoste in cadre fotografice reusite si sa aducem laolalta toate elementele simbolice la care ei au tinut foarte mult. Totul dominat de soarele dogoritor al Dobrogei.

 

MENU

Back

Share to