Ne putem auzi la: 0722 40 60 80 contact@degalfoto.ro

Sedinta save the date in Bucuresti-Adrian si Andreea

Am avut parte de o sedinta save the date in Bucuresti foarte frumoasa alaturi de Adrian si Andreea.

Un cuplu in care domina armonia, iubitor de frumos si cu bun-gust, cei doi m-au invitat initial la discutie pentru a vedea daca suntem pe aceeasi “lungime de unda” si inteleg exact ce isi doresc de la aceasta sedinta foto.

Ulterior, am avut mai multe intalniri in care am pus la punct totul si am stabilit un plan de actiune la nunta lor. Cei doi indragostiti erau nerabdatori ca acea zi sa vina si ca totul sa mearga bine. Nici nu avea cum sa mearga altfel, caci detaliile puse pe hartie de Adrian si Andreea mi-au oferit absolut toate informatiile despre ceea ce ei isi doreau sa aiba ca amintire de la aceasta sedinta foto premergatoare nuntii. Bineinteles, in anumite momente eu am putut decide exact ce aveam sa fotografiez.

Adrian si Andreea au depanat firul frumos al povestii lor de dragoste pe malul lacului din Gradina Botanica.

Presimt ca sedintele foto cu ei nu incheie aici. Degajati si plini de optimism, cei doi indragostiti au cochetat frumos si natural cu obiectivul camerei foto, fara niciun pic de trac. Uneori, parca simteam ca eu nici nu sunt acolo si astfel am putut sa imi fac meseria mult mai usor.

Petrecerea care a urmat a fost de neuitat, muzica buna a formatiei care a intretinut atmosfera si mancarea excelenta completand o zi speciala exact asa cum trebuia. Nu a fost nimic strident sau plictisitor pentru invitati. Se vedea ca toti savureaza petrecerea, caci scaunele au fost cam libere, cam toti invitatii fiind pe ringul de dans, si tineri, si batrani.

Atunci cand totul decurge normal si natural, fotografiile vor fi cu atat mai pretioase. In ele reusesc sa surprind ceea ce rar se poate vedea cu ochiul liber. Se intampla atat de multe lucruri in ziua nuntii, incat se intampla uneori ca mirii sa nu isi aminteasca de anumite clipe pe care eu le imortalizez in fotografii.

Ne-am luat “Ramas bun!” de la aceasta sedinta save the date cu gandul la un “Va urma….”.

MENU

Back

Share to