Ne putem auzi la: 0722 40 60 80 contact@degalfoto.ro

Accesoriile miresei in fotografia de nunta

Accesoriile mireasei in fotografia de nunta este un subiect ce trebuie discutat la intalnirea cu fotograful tau de nunta.

În timp ce mireasa este machiată si coafata, fotograful de nunta din  va pune accent pe tot ceea ce se întâmplă, pe produsele folosite și accesoriile așezate în parul ei.

Fiecare detaliu spune o poveste, iar creativitatea unui fotograf nunta  cu experienta va face toata diferenta.

El va alege cele mai bune unghiuri, va profita de lumina din încăpere, și va face în așa fel încât culorile și accesoriile mirelui și ale miresei să fie în armonie perfectă. De la machiajul ochilor și până la aplicarea rujului, totul contează, deoarece aceste mici transformări marchează trecerea la următorul nivel, în care cei doi vor fi uniți pentru toată viața. Fotografiile conceptuale din timpul gătitului miresei și a mirelui vor contribui enorm la crearea unui album complet care să transmită fidel emoțiile din timpul evenimentului.

In calitate de fotograf nunta Bucuresti voi fotografia fiecare detaliu al nuntii tale

Stiu ca vrei sa-ti aduci aminte de fiecare detaliu din ziua nuntii tale asa ca voi fotografia: rochia de mireasa, verighetele, voalul miresei, pantofii, buchetul miresei si al nasei, inelul de logodna si tot ceea ce este important pentru tine. Fotografierea acestor detalii nu se rezuma doar la punerea “subiectului” intr-o lumina buna si a face click, este nevoie de timp. Ofera fotografului de nunta timpul necesar.

Nunta in Bucuresti, machiajul si coafatul mireasei
Fotograf si cameraman de nunta in Bucuresti

@dealingavrila

MENU

Back

Share to

Daca ai nevoie de serviciile unui fotograf profesionist Bucuresti ce implica sedinte foto in studio foto Bucuresti sau de un fotograf de nunta profesionist in Bucuresti
Facebook Degalfoto.ro
Bucuresti | Romania | 0722 40 60 80 | contact@degalfoto.ro