Ne putem auzi la: 0722 40 60 80 contact@degalfoto.ro

Fotograf Nunta Pitesti

Atunci cand vine vorba de fotografia de nunta, poti opta pentru mai multe stiluri. Majoritatea oamenilor prefera stilul clasic, formal, dar daca iti doresti ceva mai deosebit, poti incerca un stil fotojurnalistic, dramatic, sau lifestyle. Un fotograf de nunta profesionist va sti sa te sfatuiasca si sa te ajute sa alegi stilul foto care se potriveste cel mai bine personalitatii tale si mesajului pe care vrei sa il transmiti prin fotografii.

Fotograf nunta Pitesti

Daca iti doresti o sedinta foto mai deosebita si ai nevoie de un fotograf de nunta in Pitesti, atunci iti propun sa incepem prin a ne intalni si discuta despre locatiile sedintelor foto, stilul dorit si despre timpul care trebuie acordat fiecareia. Programul unei nunti cu adevarat reusite trebuie sa cuprinda si sedintele foto la biserica, doar cu mirii, cu nasii si familia si, desigur, sedinta miresei.

Sedinta foto a mirilor este cea mai importanta si mai deosebita. De aceea organizarea initiala trebuie sa o aiba in vedere si sa aloce suficient timp pentru ea. Mai mult, invitatii trebuie sa inteleaga cat de important este ca mirii sa nu fie deranjati in timpul acestei sedinte, si sa le ofere spatiul si intimitatea de care au nevoie. Proaspetii casatoriti vor fi in centrul atentiei, iar fotograful nu va avea ochi decat pentru ei. Este usor de inteles de ce aceasta sedinta foto poate fi destul de stresanta pentru mire si mireasa.

Fie ca este vorba de nunta ta, de un botez, o sedinta foto de logodna, sau orice alt moment care merita celebrat, placerea de a-ti fi alaturi va fi de partea mea. Acasa, la restaurant, la biserica, sau in oricare alta locatie, voi colabora cu tine pentru ca imaginile finale sa iasa exact asa cum iti doresti. Fotografiile au rolul de a reda esenta noastra unica, iar cele pe care ti le voi oferi eu la final vor fi o frumoasa reflexie a personalitatii tale. Eu, ca fotograf de nunta in Pitesti, voi avea grija sa plasez amprenta ta unica in fiecare pretioasa amintire.

Concurs calusari Dobroteasa-fotograf de eveniment.
Fotograf Nunta Brasov

MENU

Back

Share to