Foto pregatiri nunta, biserica cu Roxana si Alexandru

In calitate de fotograf ce ofera printre altele serviciul de foto pregatiri nunta, biserica, ma bucur de fiecare clipa traita alaturi de miri la astfel de evenimente speciale, nunta. Marturisesc ca ma bucur de fiecare clipa traita alaturi de ei si incerc sa surprind ceea ce nu se poate vedea in fotografii si mai ales ceea ce nimeni nu poate observa. Cu un cuplu atat de frumos precum cel format din Alexandru si Roxana nu putea iesi decat o sedinta foto de nunta perfecta!

  • Imbracarea miresei si machiatul
  • Biserica Sfântul Dumitru-Colentina
  • Lagoo Snagov-restaurant

Instantanee pregatiri mire si mireasa

Atunci cand nu este sezonul nuntilor, tin neaparat sa ma documentez cat mai mult si sa gasesc noi modalitati de exprimare, noi metode si unghiuri fotografice din care sa pot surprinde cat mai bine atmosfera unei nunti. La cununia civila, dar in special la cea religioasa, este cel mai important ca un fotograf de nunta sa . Astfel de evenimente imi arata cat de important e sa comunici bine cu mirii atunci cand esti alaturi de ei ca fotograf de nunta in Bucuresti. Am fost alaturi de cei doi miri pe parcursul intregii zile pentru a oferi serviciul de poze nunta si am remarcat inca de la inceput atentia lor deosebita pentru detalii.

Stil fotojurnalistic la cununia biserica

Emotia mirelui inainte de a-i darui inelul de logodna viitoarei lui sotii, usoara tensiune in care stau amandoi inainte de a spune “Da!” in fata lui Dumnezeu, lacrimile ce se scurg in coltul ochiului cand ceremonia religioasa s-a terminat – totul este de fiecare data unic. Voiau ca totul sa fie foarte bine pus la punct, ceea ce chiar le-a iesit. Totul legat de pregatirea si organizarea nuntii a fost organizat ireprosabil. Inainte de fiecare moment important, am mai avut cate o scurta discutie cu ei si am stabilit impreuna cum ar iesi cat mai bine unele cadre. Nimic fortat sau impus, totul a mers natural. Ceremonia religioasa s-a desfasurat la biserica Sfatul Dumitru, un lacas de cult ce impresioneaza prin pictura si arhitectura deosebita. Am admirat pictura speciala a interiorului bisericii, ea inspirand in acelasi timp maretie si umilinta. Am avut aici sentimente cumva amestecate, dar placute. Alexandru si Roxana si-au unit destinele cu bucuria in suflet a unui inceput minunat impreuna. Pot spune ca astept cu nerabdare sa mai colaborez cu ei.