Poze de nunta la Mogosoaia cu Andreea si Alessandro

De comun acord cu ei, am ales palatul de la Mogosoaia pentru realizarea acestor poze de nunta deoarece peisajul a ajutat mult, acolo unde natura proaspata si lumina intensa a zilei de vara conturau o atmosfera intima si calda. Pentru realizare acestor poze de nunta la Mogosoaia, un fotograf profesionist trebuie sa stie cum sa profite de astfel de factori ce ajuta mult la crearea unei atmosfere propice. Andreea si Alessandro emana echilibrul perfect atunci cand sunt împreuna, iar pozelor de nunta la Mogosoaia este alegerea perfecta pentru un asemenea eveniment-nunta.

  • Cununia religioasa la Biserica Sfântul Spiridon Nou
  • Poze de nunta la Mogosoaia

Realizarea pozelor nuntii

La fel de mult a ajutat si atitudinea lor. Nu stiu daca acest lucru se datoreaza nationalitatii mirelui, dar Alessandro a avut tot timpul zambetul pe buze si a fost mai plin de energie pe tot parcursul realizarii pozelor. El este italian, iar acest lucru s-a observat din plin la sedinta foto. Totul la acest cuplu denota sensibilitate si vivacitate, iar pentru mine a fost o reala placere sa ma joc cu aparatul, lumina si cadrele pentru a captura cat mai mult din aceasta sensibilitate deosebita. Chiar daca este vorba de o sedinta foto de nunta la Mogosoaia, nu doar locatia este elementul ce trebuie luat in calcul, ci si chipurile fericite ale mirilor, alaturi de fiecare zambet, fiecare sarut si fiecare imbratisare. Andreea este o tanara atat de feminina si delicata, iar Alessandro este mereu dispus sa faca orice ca ea sa fie fericita. Dincolo de toate, ei se potrivesc de minune unul cu altul.

Pozele de la nunta, marturie in timp

Înainte de marele eveniment, mi-au spus ca îsi doresc un album foto de nunta simplu si romantic, ceea ce eu, ca fotograf de nunti, stiu sa fac cel mai bine. Cu aceste poze de nunta la Mogosoaia, pot spune ca le-am indeplinit visul. Acesta este motivul pentru care am optat pentru fundaluri cat mai simple in fotografiile lor de portret. Cei doi ies incredibil de bine în evidenta, si asta e tot ce conteaza. Atunci cand am ajuns la biserica, cei doi miri erau foarte emotionati si dornici sa isi uneasca destinele in fata lui Dumnezeu. În timpul ceremoniei, am reusit sa surprind privirile pline de iubire si devotament pe care Andreea si Alessandro si le aruncau pe furis. Ulterior, la restaurant, i-am surprins în cele mai interesante ipostaze alaturi de familie si prieteni, dar mai ales atunci cand erau singuri si îsi zambeau complice. Pozele de la nunta si albumul lor nunta final stau marturie pentru o adevarata sedinta foto nunta la Mogosoaia care s-ar putea incadra cu usurinta in categoria albumelor foto pe care orice fotograf de nunti le poate prezenta in portofoliul sau. Celebrarea casatoriei celor doi a fost un adevarat succes.