Ne putem auzi la: 0722 40 60 80 contact@degalfoto.ro

Fotograf pentru botez in Bucuresti

Sa fii fotograf pentru botez in Bucuresti este emotionant iar sa fii un bun fotograf, pe langa multa pasiune trebuie sa ai talent si tehnica.

I-am cunoscut pe cei doi fericiti parinti, ce cautau un fotograf botez, la doar cateva saptamani de la nasterea celui mic. Doreau sa gaseasca un fotograf profesionist care sa isi faca meseria ireprosabil, sa nu fie sacaitor cu copiii si sa surprinda exact momentele pe care ei le doreau imortalizate la botezul celui mic. Inca de la inceput, am cazut de acord asupra “strategiei” pe care o vom aborda in ziua botezului, la biserica, dar si la petrecerea care a urmat.

Am avut norocul de a “colabora” foarte bine cu cei doi copilasi, iar rezultatul poate fi vazut in aceasta galerie foto. In imortalizarea celor mai importante momente, am pus accentul pe ceremonia religioasa si interactiunea copilului cu preotul, oamenii din jurul sau si mediul din biserica.

Ce este important sa surprind in fotografii la un botez

Ca fotograf pentru botez in Bucuresti, imi place sa cred ca surprind esenta acestor momente cruciale din viata omului. Increderea pe care mi-o acorda oamenii ma determina sa scot tot ce este mai bun din orice situatie. Nu pun accentul pe cantitate, ci pe calitate, cautand mereu sa evidentiez particulariattile fiecarui botez sau nunta la care particip in calitate de fotograf pentru botez sau fotograf de nunta.

Botezul din imagine a fost unul foarte placut si relaxant pentru mine. Aproape ca nici nu mi-am dat seama cand au trecut orele si s-a terminat petrecerea. Trebuie sa marturisesc ca m-am lasat si eu cuprins de bucuria intregii familii si a rudelor, iar emotiile au fost cu adevarat intense. Un botez este pentru mine o experienta unica, sa asigur servicii de foto video botez Bucuresti la astfel de evenimente speciale este o bucurie de fiecare data.

Sedinta foto cuplu si logodna in Bucuresti-Miruna si Florin
Amintiri alaturi de un fotograf de nunta si eveniment in Bucuresti

MENU

Back

Share to

Servicii fotograf Bucuresti ce implica sedinte foto in studio foto sau natura in Bucuresti, fotograf de nunta profesionist in Bucuresti.
Facebook Degalfoto.ro
Bucuresti | Romania | 0722 40 60 80 | contact@degalfoto.ro