Ne putem auzi la: 0722 40 60 80 contact@degalfoto.ro

Sedinte foto Bucuresti

Sedinte fotomodele studio Bucuresti
ANDRADA
Book foto agentie modele
ANDREEA
fotograf profesionist fashion week
FASHION WEEK SE
Sedinte foto profesionale Bucuresti
DOROTTHEA
portofoliu fotograf fashion
GALA UNAB
fotograf profesionist fashion beauty
BIANCA
sedinte foto studio Bucuresti
ALEXANDRA
Fotograf fashion moda
BIANCA

Pentru sedinte foto si fotografie de portret este necesara foarte multa atentie, îndemanare, si profesionalism.

Daca îti doresti o astfel de sedinta, cel mai bine este sa apelezi la un fotograf profesionist foto modele, care stie ce înseamna portretul si cum trebuie sa se joace cu luminile si fundalul pentru a-l realiza într-un mod echilibrat.

În dictionar, portretul este definit ca fiind o pictura, un desen, o sculptura, o fotografie, sau alta forma de reprezentare a unei persoane în care chipul si expresia îi sunt scoase în evidenta. În acelasi timp, portretul poate fi si o reprezentare a trasaturilor modelului, asa cum le vede fotograful sau pictorul.

Scopul fotografiei de portret este unul foarte profund: acela de a transmite starea si personalitatea celui fotografiat. Acesta este motivul pentru care un portret nu ar trebui sa fie un instantaneu precum in fotografia de nunta, iar sedintele foto de acest fel sunt planificate din timp si studiate bine. Portretul trebuie sa fie o imagine compusa în care persoana are o postura statica si, de cele mai multe ori, priveste direct catre camera pentru a realiza o legatura speciala cu privitorul. În principiu, oricine detine un aparat foto ar putea face fotografii de portret. Însa, daca îti doresti ceva cu adevarat original si de calitate, care sa transmita emotii puternice, doar un fotograf profesionist te poate ajuta in ceea ce priveste sedinte foto modele sau poze profesionale bussines.

Lumina, compozitia si impresia generala a mediului sunt foarte importante atunci cand este vorba despre realizarea shooting foto . Acestea sunt elementele care pot face o imagine atragatoare, sau care o pot încarca în asemenea masura cu detalii, încat atentia privitorului va fi complet distrasa de la model. Prin urmare, fotografia de portret presupune un studiu al trasaturilor individuale ale persoanei care urmeaza sa fie fotografiata si a spatiului în care va avea loc sedinta. Rezultatul trebuie sa fie un echilibru perfect între acestea doua, un echilibru în care fundalul scoate în evidenta modelul.

Sedinta foto profesionala poate fi executata atat în studio foto, cat si în natura, unde lumina si culorile vii pot oferi efecte deosebite.

În general, lumina naturala este recomandata pentru sedintele foto modele si portret deoarece ajuta mult mai bine la captarea fidela a tonului pielii, a machiajului, si a outfit-ului. Toate aceste detalii subtile sunt mai dificil de surprins cu ajutorul blitzului. Prin urmare, ca fotograf de portret profesionist recomand sa alegem o zi în care putem profita din plin de lumina soarelui.

Înainte de stabilirea sedintei foto, ideal ar fi sa ne întalnim si sa discutam detaliile cele mai importante. Va trebui sa stiu ce îti doresti sa transmiti prin acest album foto, precum si ce fel de machiaj si outfit ai în plan sa porti. În functie de alegerile tale, putem alege locatia împreuna, iar eu ma voi putea gandi la cum sa integrez elementele pe care locatia le ofera pentru a obtine rezultatul dorit. Fotografia de portret nu este simpla, dar este cu adevarat fascinanta. Sunt convins ca împreuna vom putea crea un album foto deosebit.

  Date personale si despre eveniment

  Nume si prenume *

  Adresa de email *

  Telefon *

  Data evenimentului(AN-LUNA-ZI) Exemplu 2016-08-24

  Tipul evenimentului

  Localitatea unde se va organiza evenimentul

  Comentarii

  MENU

  Back

  Share to