Ne putem auzi la: 0722 40 60 80 contact@degalfoto.ro

Fotograf fashion Bucuresti – Gala absolventilor master si licenta UNAB

Fotograf fashion Bucuresti, Gala absolventilor master si licenta UNAB. O prezentare de moda absolut remarcabila si un shooting foto pe masura.

Locatia ideala pentru realizarea unei sedinte foto de catre un fotograf profesionist de moda. Universitatea Nationala de Arta din Bucuresti, a gazduit vineri 8 iunie gala absolventilor UNARTE de la sectia de moda. Cu prilejul acestei ocazii, studentii impreuna cu profesorii ce le-au fost alaturi in cei trei ani de studiu, au pus in scena o prezentare de moda care se poate numi de amploare. Ocazia perfecta pentru o sedinta foto profesionala pentru un fotograf fashion Bucuresti care sa surprinda ideile nonconformiste si fantezia tinerelor sperante din lumea designului vestimentar.
Desi de multe ori se aduce in discutia utilitatea fashion designului, este imposibil sa nu ramai fascinat de creatiile neobisnuite ale absolventilor.

Un fashion designer este un artist pentru care hainele alcatuiesc panza de lucru prin care experimenteaza si incearca idei noi iar un fotograf de fashion trebuie sa le puna in valoare.

In consencinta, pentru a intelege fashion designul, trebuie lamurita ideea de baza care sta in spatele curentului: creatiile finale nu se adreseaza obligatoriu publicului larg, ci sunt concepute ca obiecte de arta care danseaza in jurul conceptelor de frumusete si inovatie.
Fireste ca aceste creatii zurlii nu se vor a fi imbracate prea curand de oamenii obisnuiti, ci poate doar de niste staruri excentrice care vor sa faca o anume afirmatie. Insa aceste aspecte nu stirbesc cu nimic placerea pe care am experimentat-o de-a lungul acestui shooting foto, urmarind modelele ce afisau colectiile tinerilor designeri.
Ce-am vazut pe podium mai exact? Neasteptat, am observant cativa artisti care au mizat pe simplitate si au lasat culorile vii si calde sa acapareze atentia. Au reusit!
Altii au jucat cartea glamour adaugand insertii de dantela, blana, pene sau sarma pentru a starni admiratia celor prezenti. Au existat si cateva rochii sau costume de gala mai sobre, dar si unele piese ce pot fi catalogate ca extrem de tineresti si nastrusnice.
Sectia de moda a Universitatii de Arta din Bucuresti a fost infiintata in directa legatura cu industria confectiilor in anul 1971. Pe parcursul anilor catedra a evoluat intr-o maniera care permite integrarea sectiei in industria contemporana de moda si chiar de haute couture.
Tinerii sunt instruiti pornind de la tiparele simple ce sunt transformate in haine utile, dar pe parcurs avanseaza la creatia inovativa.
Bazandu-ma pe ce am vazut in cadrul galei pot spune ca absolventii sunt indrumati sa gandeasca cat mai “out of the box”, sa experimenteze cu materiale cat mai non-conformiste si concepte indraznete.
Locatiei evenimentului, agentia de modelling, make-up artisti si hair-stylisti, fotografii profesionisti de la eveniment, furnizori pentru lumini, muzica, sunet, decoruri,  toate au contribuit la o prezentare de moda de succes.

MENU

Back

Share to