Ne putem auzi la: 0722 40 60 80 contact@degalfoto.ro

Sedinta foto profesionala – Bianca

Claudia a optat pentru o sedinta foto profesionala de portret mai deosebita.

Este foarte pasionată de modă, bijuterii şi make-up, şi îi place foarte mult să combine tendinţele pentru a obţine un stil unic şi original. Pentru fotografiile ei de portret, am mers pe o direcţie mai vintage, foarte elegantă şi sofisticată, în care s-a pus mult accentul pe accesorii şi rochie.

Pentru a pune machiajul şi coafura în evidenţă, am hotărât să facem şedinţa în aer liber, pe un fundal predominant verde şi gri. Astfel, albastrul intens al rochiei este primul care atrage atenţia. Deşi verdele natural din spatele modelului este intens la rândul lui, este evident că accentul cade pe rochie şi accesorii. Claudia a ales un machiaj discret al ochilor, pentru ca atenţia să fie atrasă de buzele roşii. Ca accesorii, ochelarii şi mănuşile au adăugat un plus de originalitate, contribuind la transportarea privitorului într-o cu totul altă epocă.

Ca fotograf de portret profesionist, pot spune că am fost foarte încântat de colaborarea cu Claudia in cadrul acestui shooting foto profesional. Fiind obisnuita cu sedinte foto in studio foto, ea a dat dovadă de multă imaginaţie şi creativitate, ceea ce a făcut munca mea mult mai uşoară. Este întotdeauna o plăcere să lucrez cu clienţi care ştiu ce vor, dar sunt în acelaşi timp flexibili. O şedinţă foto in Bucuresti necesită colaborare perfectă între forograf şi model, pentru că numai aşa se poate ajunge la un rezultat armonios. Sunt bucuros că am reuşit să imortalizez pasiunea şi pofta de viaţă din ochii Claudiei.

MENU

Back

Share to