Ne putem auzi la: 0722 40 60 80 contact@degalfoto.ro

Sedinta foto profesionala cu un fotograf fashion – Bianca

Bianca si-a dorit o sedinta foto profesionala cu un fotograf fashion care sa transmită pasiunea ei pentru moda si culori vii.

Pentru că a ales un machiaj în tonuri de roşu, un outfit în nuanţe de galben şi argintiu, şi pantofi roşii, am optat pentru lumina naturală a apusului. Locaţia pentru sedinta foto in Bucuresti şi fundalul au contribuit la formarea unui echilibru perfect. Atmosfera fotografiilor ei de portret este una sofisticată şi romantică, două trăsături care o definesc foarte bine pe Bianca. Lumina caldă şi discretă a contribuit mult la scoaterea în evidenţă a chipului plin de personalitate al Biancăi.

Atunci când vine vorba de o sedinta foto profesionala cu un fotograf fashion,

elementele de fundal trebuie alese în aşa fel încât să atragă atenţia asupra modelului, şi nu asupra altor detalii din jur. Bianca are trăsături foarte frumoase şi delicate, aşa că tonurile subtile au permis camerei foto să surprindă intensitatea privirii, pomeţii înalţi, şi roşul intens al buzelor.

Ca fotograf profesionist, privesc mereu fotografia de portret ca pe o provocare. Succesul unei sedinţe foto fie ca este in aer liber sau un studio foto Bucuresti depinde enorm de armonia pe care voi reuşi să o stabilesc între persoana pe care o fotografiez şi fundalul pe care îl folosim. Bianca a fost foarte încântată de albumul final, iar eu sunt mai mult decât mulţumit de echilibrul care se vede în fiecare poză. Detaliile deosebite ale machiajului şi outfit-ului Biancăi sunt scoase în evidenţă, în timp ce lumina o încadrează discret în cadru.

 

MENU

Back

Share to