Ne putem auzi la: 0722 40 60 80 contact@degalfoto.ro

Fotograf profesionist fashion beauty – Serbia Fashion Week

 

 

 

 

Fotografiile realizate de catre un fotograf profesionist fashion beauty din cadrul unei sedinte foto face cat 100 de cuvinte.

Asta deoarece surprinde esentialul in orice cadru, ceea ce ar trebui sa accentueze o fotografie in general: naturaletea si complexitatea tinutelor.

Am avut ocazia sa realizez sedinte foto axate pe fotografie portret la Serbia Fashion Week 2016, un eveniment international unde se aduna spuma domeniului Fashion & beauty (designeri, critici de arta, pictori, artisti etc).
Prima zi de reprezentatii: pe fuga pentru cea mai frumoasa fotografie portret
In prima zi a #SFW2016 am surprins creatii destul de frumoase ale unor designeri renumiti, avand ocazia sa fotografiez si adevarate fotomodele. Rezultatul final: o sedinta foto de fotografie portret profesionista si cateva capturi geniale cu fotografii de fotomodel.
Am admirat creatile urmatorilor designeri:
Snezana Dakic – o adepta a eficacitatii in modeling. Creeaza haine prin combinarea mai multor elemente si da o atitudine aparte fiecarui model ce-i imbraca creatiile. A aratat desori lumii ca modeling-ul se poate face si fara milioane de dolari, iar stilul nu inseamna neaparat o suma.
Ana Vasilzevic – Colectia sa, Silent Spectra, a reprezentat excentricul. Podoabele unice in combinatie cu salopetele duo – color (albastru – negru) au umplut scena in cadrul acestei sedinte foto profesionale.
Momente optime in cadrul #SFW2016 pentru o fotografie portret reusita
Katarina Andrejic si Gaetano au fost urmatorii. Colectiile lor au impodobil fotomodelele de misticism. Muzele din cultura antica si vestimentatiile cu puternic accent mitologic si-au facut aparitia in fata obiectivului fiecarui fotograf profesionist de eveniment ce se afla in sala.
Un fotograf de evenimente are rara ocazie sa surprinda astfel de creatii, asa incat am stat cu aparatul in mana pan’ la Soare Rasare, reusind sa realizez o sedinta foto profesionista axata doar pe fotografie portret.
Ljiljana Vujanovic a fost prezenta si ea cu o minunata reprezentatie de smart appeal. Eleganta si stilul au predominat, asa incat, pentru un fotograf profesionist de evenimente, acest episod din #SFW2016 a fost un success.
Cea mai frumoasa fotografie portret nu realizez care e, ca nici nu-mi place sa-mi laud singur munca, insa iata ca am pregatit o minunata galerie, pentru ca voi sa hotarati ce va place mai mult.

MENU

Back

Share to